O mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

Publicat pe

Ivana Trump, prima soție a actualului președinte american, a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiile estetice. Iată cât de schimbată este astăzi, la 71 de ani!

O mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor esteticeO mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

Ivana Marie Zelníčková, de o frumusețe răpitoare în tinrețe, a fost model și a devenit cunoscută pentru căsătoria cu omul de afaceri Donald Trump.

Ivana Trump s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977, după patru ani de la divorțul de Alfred Winklmayr. Mariajul cu primul soț a durat numai doi ani, pe când cel cu Donald Trump nu mai puțin de 15 ani. Au avut o nuntă fastuoasă, însă au ajuns pe primele pagini ale presei odată cu anunțarea divorțului, în 1992.

Citește și: Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, apariție senzațională într-o celebră emisiune de talente

Cei doi au împreună trei copii: Ivanka Trump, Donald Trump Jr. și Eric Trump.

Bărbații din viața Ivanei Trump

La fel ca și Donald Trump, Ivana Trump a avut o viață amoroasă tumultoasă. După destrămarea mariajului cu Donald Trump și un nou divorț, ea a mai fost căsătorită de încă două ori: cu omul de afaceri Riccardo Mazzucchelli în perioada 1995-1997 și cu actorul Rossano Rubicondi timp de un an, din 2008 până în 2009. Între Ivana Trump și actorul italian era o diferență de vârstă de 24 de ani.

După aceasta despărțire, ea a declarat că nu mai plănuiește să se căsătorească.

„Nu, nu mai vreau să mă mărit. Mi-a ajuns. Te căsătorești fiindcă îți dorești o familie. Am trei copii și am nepoți. Vreau doar să fiu liberă și să merg unde vreau, cu cine vreau. Vreau să fiu o femeie liberă’, a spus Ivana Trump.

Citește și: Ivana Trump divorțează de Rossano Rubicondi.Bărbatul îi putea fi fiu

Zis și făcut, pentru că fosta soție a lui Donald Trump nu s-a mai recăsătorit până în prezent.

La momentul actual, Ivana Trump este pur și simplu de nerecunoscut. A apelat în repetate rânduri la chirugi esteticieni, iar urmările se observă pe chipul ei. Imaginile vorbesc de la sine!

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter