O mai ții minte pe Janine Sârbu? Cum arăta la începutul lui 2000, când era cea mai invidiată și bârfită femeie din România

Publicat pe
O mai ții minte pe Janine Sârbu? Cum arăta la începutul lui 2000, când era cea mai invidiată și bârfită femeie din RomâniaO mai ții minte pe Janine Sârbu? Cum arăta la începutul lui 2000, când era cea mai invidiată și bârfită femeie din România

Janine Sârbu trăiește de 15 ani la Paris, dar la începutul anilor 2000 era cea mai invidiată femeie din showbiz-ul românesc. Era soția lui Adrian Sârbu și unul dintre cei mai de succes designeri de la noi. VIVA! a realizat în 2003 o ședință foto cu Janine și fiica ei nou-născută, Janice.

În urmă cu 15 ani, după divorțul de Adrian Sârbu, Janine ieșea subit din peisajul showbizului românesc pentru a se muta la Paris împreună cu fiica ei, Janice, acum în vârstă de 16 ani. Cele două locuiesc  într-un apartament de lux din capitala Franței, despre care se spune că i-a aparținut și lui Marlene Dietrich în ultima perioadă a vieții.

Janine Sârbu, cea mai invidiată femeie din lumea mondenă la începutul anilor 2000

La începutul anilor 2000, însă, Janine se simțea ca peștele în apă în România, unde nu doar că era una dintre cele mai invidiate și elegante femei din lumea mondenă, dar avea și o carieră solidă ca designer, prezentându-și creațiile inclusiv la Paris, în cadrul marilor prezentări de modă și realizând costume pentru film și teatru.

În 2003, VIVA! a realizat o ședință foto extrem de dorită la vremea aceea, cu Janine Sârbu și fiica sa, Janice, ce avea doar 3 luni pe atunci. Fostul manechin deja făcea naveta des la Paris, orașul unde a ales, de altfel, să își aducă pe lume copilul. Janice Arianne este un nume neobișnuit, însă Janine a lămurit pentru VIVA! misterul, numele fetiței fiind o combinație între numele ei și a lui Adrian Sârbu.

Întrebată de reporterul revistei cum a reacționat Adrian Sârbu, deja tată a trei fete, când a aflat că i s-a născut și a patra, Janine a răspuns: 'Evident că a fost emoționat și fericit. Venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie pentru orice părinte, indiferent că este vorba de primul, al patrulea sau al…zecelea.'

De când a părăsit România, Janine parcă a intrat în pământ, ducând o viață ferită la Paris. Totuși, în luna septembrie a anului trecut, aflat la Paris, Cătălin Botezatu a făcut o fotografie alături de aceasta, după douăzeci de ani în care nu se văzuseră deloc.

Foto: arhiva VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter