O mai ții minte pe Kelly din "Familia Bundy"? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Publicat pe

Cine nu o mai ține minte pe frumoasa bondină din Familia Bundy, fiica lui Al Bundy? Christina Applegate era sexy, iar personajul pe care l-a interpretat a început să facă furori de la finalul anilor ’80. Frumoasa actriță a împlinit 49 de ani. Iată cum arată și cât de mult s-a schimbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Christina Applegate a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. A avut o evoluție surprinzătoare în plan profesional și a inspirat foarte mulți oameni prin lupta pe care a dus-o împotriva cancerului.

Christina Applegate a avut cancer

În urmă cu 12 ani, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân. Anunțul a fost făcut la acel moment de către agentul actritei care a declarat: „Cancerul nu este letal. Doctorii i-au recomandat să urmeze un tratament și se va recupera integral.’

Vedeta a aflat diagnosticul în timpul unei rezonanțe magnetice obișnuite.

Actrița avea 36 de ani când a anunțat că tratamentul care i-a fost prescris a distrus tumoarea în totalitate. Christina a precizat pentru „Good Morning America’: „M-am vindecat. Sunt vindecată în proportie de 100%. Cu siguranță nu voi muri din cauza cancerului la sân’.

A recunoscut ca a fost șocată, ba chiar a început să tremure, cand a primit vestea ca este bolnavă. Însă, a dus bătălia împotriva bolii și a câștigat.

Christina Applegate, o inspirație pentru multe femei

A fost vocală în ceea ce privește încercarea dificilă prin care a trecut și a sădit speranță în sufletele multor femei aflate într-o situație similară. S-a implicat în mai multe activități caritabile și a devenit o inspirație pentru cei din jur.

Christina Applegate a fost căsătorită timp de 6 ani cu actorul Johnathon Schaech, iar din 2013 este căsătorită cu basistul Martyn LeNoble. Împreună au o fetiță, Sadie Grace, în vârstă de 9 ani.

O mai ții minte pe Kelly din "Familia Bundy"? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbatO mai ții minte pe Kelly din "Familia Bundy"? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Frumoasa actriță, Christina Applegate a mai avut roluri dintre care le amintim pe cele din Up All Night, Married with Children (Familia Bundy) (1987-1997),  în comediile The Sweetest Thing (2002), Bad Moms (2016) și Dead to me (2019).

De asemenea, Christina Applegate a jucat în Friends rolul surorii lui Rachel Green. A apărut doar în câteva episoade, dar personajul ei a fost îndrăgit rapid de public.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter