O mai ții minte pe Sanda Ladoși? Fabulos cu ce se ocupă la aproape 50 de ani

Publicat pe
O mai ții minte pe Sanda Ladoși? Fabulos cu ce se ocupă la aproape 50 de aniO mai ții minte pe Sanda Ladoși? Fabulos cu ce se ocupă la aproape 50 de ani

Cândva una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, de Sanda Ladoși nu s-a mai auzit nimic o perioadă lungă de timp. Artista cu o carieră de 30 de ani la activ s-a retras din viața publică pentru a se ocupa de creșterea copiilor săi, Bogdan și Ioana. De ceva vreme vreme, însă, s-a întors pe scenă, într-un spectacol de cabaret unde, la 49 de ani, execută niște mișcări acrobatice fabuloase.

Sanda Ladoși era considerată una dintre cele mai talentate și sexy cântărețe de la noi în anii ’90, însă în ultimii 10 ani s-a retras din viața publică pentru a se concentra pe cea de familie. După îndelungi eforturi, inclusiv câteva fertilizări in vitro, Sanda  a reușit să-și îndeplinească pe cale naturală cea mai mare dorință, aceea de a deveni mamă. Căsătorită cu Ștefan Tache (65), cu care are împreună doi copii, Bogdan (11) și Ioana (9), din momentul în care a devenit mamă aceasta a decis să se retragă din showbiz pentru a-și crește copiii în liniște.

Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme în timp record

2017 a reprezentat, însă, anul întoarcerii în viața publică a Sandei Ladoși, în calitate de director artistic al Circului Metropolitan București (fost Globus). După ani de zile în care manager a fost doar în propria casă, așa cum a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv, artista a ajuns pentru prima dată în viața sa să ocupe un post managerial, o dată cu stresul aferent venind și o schimbare de ordin fizic, scăderea considerabilă în greutate. 'A fost o conjunctură fericită, cu momentul în care m-am implicat în proiectul Circului Globus şi stresul de acolo m-a făcut aproape să nu mai mănânc. Practic, aşa a început. După aceea, mi-a convenit că slăbesc şi am început să ţin nişte diete pe care le ştiu dintotdeauna, dar care au funcţionat. Culmea, cu carbohidraţi! Şi a funcţionat foarte bine”. (…)Într-o primă fază, am aşteptat să slăbesc, fiind atentă la alimentaţie. Iar după 2-3 luni am dat jos aproximativ 15 kilograme şi apoi m-am apucat de sport. Îmi lucrez foarte mult toate grupele musculare cu propria mea greutate, deci nu lucrez cu greutăţi. Am un antrenor personal care se ocupă. (…) Alerg pe stadioane şi mişcarea este un mare secret al meu. Dar şi înainte să-i am pe cei doi copii foarte mult m-am întreţinut prin sport, eu am făcut vreo şapte ani de fitness', a declarat Sanda Ladoși acum ceva vreme la Antena Stars.

Cu ce se ocupă acum Sanda Ladoși

O dată cu noul proiect al Circului, spectacolul de cabaret 'București! Je t’aime', o desfășurare de forțe ce include 100 de artiști și presupune adevărate numere de acrobație, Sanda Ladoși s-a întors pe scenă, dovedind că, la aproape 50 de ani,  nu doar că arată foarte bine, dar are o mobilitate incredibilă.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Citește și:

Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la Andra despre copii. Cântărețele se descurcă minunat în rolul de mame

Fiica Antoniei, gest impresionat pentru Alex Velea. Maya l-a lăsat fără cuvinte pe artist

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter