Oana Radu infirmă că are un nou iubit la trei luni de la moartea lui Alin. Cine este bărbatul cu care a apărut

Publicat pe

În luna septembrie a acestui an, Oana Radu a trecut prin momente de coșmar. Iubitul ei a murit la trei săptămâni, după ce a fost incediat în scara blocului. Artista încearcă să își revină după pierderea suferită, iar zvonuri că există deja altcineva în viața ei au apărut. 

Oana Radu s-a luptat mult să-l salveze de la moarte pe Alin, însă nu s-a mai putut face nimic pentru iubitul ei. Artista a luat o pauză și de la muzică, atunci când el se afla pe patul de spital pentru a se dedica în totalitate lui.

La aproape trei luni de la moartea lui Alin, pe una dintre rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu Oana Radu și un bărbat. Deși la prima vedere nu ar fi fost nimic ieșit din comun, acesta a pus un mesaj care a lăsat loc de interpretări: 'Eu și tu'.

După ce fotografiile cu artista și Cătălin au apărut în presă, Oana Radu a infirmat zvonurile cum că ar avea o relație. Vedeta a fost invitată în platoul de la Xtra Night Show, unde a spus că nu este nimic mai mult decât o prietenie între ei.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a declarat Oana Radu la Xtra Night Show.

Oana Radu, despre Alin

„Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la TV. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele. Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine', a dezvăluit Oana Radu pentru „Răi Da Buni'.

Alin a murit pe 7 septembrie

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieșea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova și s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. După câteva săptămâni în care a fost spitalizat, Alin a murit pe 7 septembrie.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc', a fost mesajul transmis de Oana Radu, în momentul în care tânărul a murit.

Citește și: Oana Radu a slăbit enom, după ce ajunsese, din nou, la 104 kilograme! Cântăreața a ținut, în ultimele 50 de zile, o dietă specială: „Am decis să fac ceva cu viața mea!'

FOTO: Facebook

Oana Radu infirmă că are un nou iubit la trei luni de la moartea lui Alin. Cine este bărbatul cu care a apărutOana Radu infirmă că are un nou iubit la trei luni de la moartea lui Alin. Cine este bărbatul cu care a apărut
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter