Oana Radu și iubitul ei au stabilit detaliile pentru cununia civilă. Când și unde va avea loc evenimentul: ”Facem o petrecere”

Publicat pe

Soarele a răsărit pe strada artistei, iar după multe furtuni este liniștită și fericită lângă omul pe care îl iubește. Oana Radu se pregătește să spună DA în fața ofițerului Stării Civile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În urmă cu câteva luni, vedeta suferea cumplit după moartea iubitului ei, Alin, acesta fiind incendiat în scara blocului de un vecin. La scurt timp, Oana Radu s-a îndrăgostit de Cătălin, bărbatul cu care urmează să se căsătorească în scurt timp.

Lucrurile s-au mișcat repede între cei doi, iar după doar câteva luni de relație, Oana Radu a fost cerută în căsătorie de Cătălin. Cei doi vor face cununia anul acesta, iar evenimentul va fi unul restrâns și nu va avea loc în București.

Citește și: Oana Radu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Cătălin, iubitul artistei, așteaptă cu nerăbdare să fie tată

Invitată într-o emisiune TV, artista a povestit despre momentul pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare.

'Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem', a declarat Oana Radu

Oana Radu și iubitul ei au stabilit detaliile pentru cununia civilă. Când și unde va avea loc evenimentul: 'Facem o petrecere'Oana Radu și iubitul ei au stabilit detaliile pentru cununia civilă. Când și unde va avea loc evenimentul: 'Facem o petrecere'

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni. Ajunsese să cântărească 104 kilograme

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter