Oana Roman, imagini în premieră din noua casă! Vila din Pipera de 160 000 de euro e aproape gata

Publicat pe

După ani întregi de locuit la bloc, Oana Roman și-a văzut visul cu ochii și a devenit proprietarul unei vile spațioase de circa 160 000 de euro. Locuința este aproape gata, iar vedeta a arătat în premieră imagini din vila unde va locui cu întreaga familie.

Chiar dacă locuia într-un imobil spațios – 118 mp -, Oana Roman a decis că este vremea să se mute la casă, unde, cu siguranță, va avea mai multă intimitate, dar și mai mult spațiu. De altfel, Oana a obținut un preț foarte bun pe apartament (în jur de 200.000 de euro), așadar a făcut o afacere foarte bună cumpărând vila din Pipera, pe care a dat 160.000 de euro.

Oana Roman, imagini în premieră din noua casă! Vila din Pipera de 160 000 de euro e aproape gataOana Roman, imagini în premieră din noua casă! Vila din Pipera de 160 000 de euro e aproape gata

Oana Roman și-a prezentat în premieră vila din Pipera. Casa e aproape gata

Invitată la emisiunea lui Mihai Morar „Răi da buni', de la Antena Stars, Oana Roman a arătat în premieră imagini din vila din Pipera, care este aproape gata.

Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban. Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor. Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de 2 luni', a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

Noua casă a Oanei Roman are 300 de mp

'Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă', declara Oana Roman acum câteva luni despre casa pe care o consideră minune cerească.

Foto: Antena Stars

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter