Obiceiul lui Smiley, de care nu știe nimeni. Artistul se roagă la muntele Athos: ”Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu”

Publicat pe
Obiceiul lui Smiley, de care nu știe nimeni. Artistul se roagă la muntele Athos: 'Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu'Obiceiul lui Smiley, de care nu știe nimeni. Artistul se roagă la muntele Athos: 'Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu'

Despre Smiley se știe că este atât de ocupat încât mulți se întreabă când apucă să doarmă sau să se relaxeze. Ce știe foarte puțină lume e că artistul are de câțiva ani o nouă metodă de regăsire și recuperare după perioade pline. Ori de câte ori are prilejul, acesta merge să se roage la muntele Athos.

'Vocea României', 'Românii au talent', concerte, turnee naționale, propria casă de discuri…acestea sunt doar o parte din angajamentele profesionale ale lui Smiley, binecunoscut deja pentru firea workaholică.

Smiley se roagă la Muntele Athos

Totuși, ca orice om, din când în când are nevoie să se relaxeze.

'Când am mai mult timp liber la dispoziție, plec în vacanțe. Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un șpriț cu prietenii, mai facem un grătar…', a declarat Smiley pentru VIVA!.

 Smiley mai are, însă, o metodă, atunci când simte nevoai să-și reîncarce bateriile. Ori de câte ori are prilejul, artistul pleacă să se roage la muntele Athos, alături de bărbați din familie sau din grupul de prieteni. Asta deoarece pe muntele Athos, reper de ortodoxie absolut, femeilor le este interzis să ajungă, conform unei legi date în urmă cu peste 1000 de ani.

'Nu e o tradiție, pur și simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcție de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual. Dacă reușesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiția ortodoxă și o păstrez, sunt credincios de felul meu. Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păs­trez tradițiile românești', ne-a declarat Smiley despre plecările sale la muntele Athos, de care foarte puțini știu.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter