Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei: ”Am spus DA”

Publicat pe

Fericire mare pentru fosta concurentă de la Ferma! Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Artista a arătat tuturor inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei.

Otilia Bilionera a împlinit de 27 de ani și nu va uita niciodată această zi specială din viața ei. Artista a fost cerută în căsătorie și a spus DA din tot sufletul. „Am spus da. Şi La mulţi ani mie. Iubire. Tot ce este mai bun din viaţa mea”, a scris Otilia Bilionera pe una dintre rețelele de socializare.

Cu siguranță cererea în căsătorie a fost într-un cadru romantic. Otilia Bilionera și iubitul ei se află într-o frumoasă vacanță în Turcia. La nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Năstase, artista a fost cea care a prins buchetul.

FOTO: Facebook

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei: 'Am spus DA'Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei: 'Am spus DA'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter