Otilia Bilionera, primele imagini cu soțul misterios! Artista s-a căsătorit în secret cu afaceristul din Turcia

Publicat pe
Otilia Bilionera, primele imagini cu soțul misterios! Artista s-a căsătorit în secret cu afaceristul din TurciaOtilia Bilionera, primele imagini cu soțul misterios! Artista s-a căsătorit în secret cu afaceristul din Turcia

Otilia Bilionera s-a măritat în secret cu iubitul ei în urmă cu câteva luni, refuzând să dezvăluie identitatea acestuia. Iată că artista a renunțat la discreție și a făcut publice primele imagini cu cel ce i-a readus zâmbetul pe buze, după o serie de decepții amoroase.

Otilia Bilionera a avut în trecut decepții amoroase și nu a fost deloc ferită de suferință, dar acum e foarte fericită în brațele unui om de afaceri pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

După ce în urmă cu câteva luni Otilia Bilionera s-a măritat în mare secret, cu misteriosul său iubit turc, într-o moschee din Turcia, cântăreața și-a luat inima-n dinți și a făcut publice primele fotografii cu alesul ei.

 Un gest neașteptat pentru artista care nu a dezvăluit identitatea alesului, dar, chiar așa, a fost precaută. Otilia Bilionera a făcut publice fotografii în care este evident că se află află alături de marea sa iubire, însă a decis să acopere chipul bărbatului partial, plasând strategic câteva emoticoane în formă de inimă.

Cum a fost cerută de nevastă Otilia Bilionera

Otilia Bilionera şi-a cunoscut soţul, un afacerist misterios, în vârstă de 28 de ani, în septembrie 2018, iar perioada pe care cântăreaţa a petrecut-o în acea perioadă la emisiunea 'Ferma' nu a făcut decât să-i unească şi mai mult.

Tânărul i-a oferit inelul de logodnă de ziua ei, pe 13 iunie, după un concert susținut de artistă în Turcia, după care a venit și cererea în căsătorie.

„Cererea în căsătorie a avut loc în Antalia, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. (…) Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee. (…) El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. Combinația perfectă! (…) Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că tot în fața lui Dumnezeu ne-am unit', a declarat Otilia Bilionera.

Foto: Instagram

Citește și:

Nadine spune adevărul despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț: „Astfel de oameni pot distruge vieți'

Ce fruct mănâncă Victoria Beckham de 3 ori pe zi pentru a avea tenul perfect. Creatoarea de modă arată senzațional la 45 de ani!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter