Parinții lui Răzvan Ciobanu, moment emoționant la gala dedicată fiului lor. Invitații i-au aplaudat minute în șir

Publicat pe
Parinții lui Răzvan Ciobanu, moment emoționant la gala dedicată fiului lor. Invitații i-au aplaudat minute în șirParinții lui Răzvan Ciobanu, moment emoționant la gala dedicată fiului lor. Invitații i-au aplaudat minute în șir

Cea de-a 22-a ediție a galei Soirées de la Mode, dedicată regretatului Răzvan Ciobanu, a adus cu sine o surpriză emoționantă. Părinții talentatului designer au fost aplaudați la scenă deschisă, marcând prin prezența la eveniment una din rarele lor ieșiri în public, după moartea fiului.

La peste jumătate de an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, lumea modei nu l-a uitat pe talentatul designer. După ce recent Gala Avanpremiere îi fusese dedicată, clientele sale fidele defilând în creații nemaivăzute ale acestuia, același lucru s-a întâmplat și cu gala Soirées de la Mode. Cea de-a 22-a ediţie a galei, dedicată regretatului Răzvan Ciobanu, sub tema 'Creative Legacy', a adus cu sine un moment absolut emoționant.

Părinții lui Răzvan Ciobanu, apariție rară. Aplaudați minute în șir la gala dedicată fiului lor

În aplauzele invitaților, pe scenă și-au făcut apariția părinții lui Răzvan Ciobanu, cei doi marcând astfel una din rarele apariții publice după moartea fiului lor. Cu un buchet de flori în mână, mama lui Răzvan abia și-a stăpânit lacrimile, fiind susținută îndeaproape de prietena și avocata regretatului designer, Laura Vicol, dar și de Andreea Marin, prezentă în primul rând.

Organizatorul celor două evenimente realizate în memoria lui Răzvan Ciobanu, Alin Gălățescu, a sintetizat printr-un mesaj pe Facebook esența demersului, remarcând că nimic nu este întâmplător. Nu cred în coincidențe simbolice, însă, Gala AVANPREMIERE 20 – cu show-ul RĂZVAN CIOBANU – Clients Legacy – trebuia inițial să aibă loc pe 21 octombrie, dar am fost nevoit să îl mut pe 28 Octombrie. Chiar cu o zi înainte avusese loc parastasul de 6 luni…Apoi SOIREES DE LA MODE 22 – cu Tema RĂZVAN CIOBANU – Creative Legacy – trebuia inițial să aibă loc pe 6 noiembrie, dar a trebuit să fie mutat pe 7…apoi pe 8 noiembrie – fix de Sfinții Mihail și Gavril – Răzvan având și prenumele de MIHĂIȚĂ!'. Oricum ambele au fost mari reușite, iar demonstrația noastră că RAZVAN CIOBANU a fost un mare și inspirat designer, ce a lăsat urme adânci în universul clienților săi și în Istoria Modei Românești a fost finalizată, clară și indubitabilă! Asta e tot ce contează! MULȚUMESC! tuturor celor ce ne-au fost aproape. Respect! Mă înclin. RIP!' a notat Alin Gălățescu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter