Paula Chirilă a ajuns pe mâinile medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Publicat pe

Paula Chirilă a bifat o nouă intervenție estetică. Nemulțumită de felul în care arată, fosta prezentatoare TV a dat fuga la medicul estetician și și-a rezolvat problema. Schimbarea a avut loc la nivelul feței, iar Paula Chirilă este mulțumită de rezultat.

Vedeta nu spune nu intervențiilor estetice. Paula Chirilă nu este străină de astfel de intervenții, pentru că în trecut a făcut o lipoaspirație, pentru a scăpa de grăsime. De data aceasta, fosta prezentatoare TV și-a făcut o corecție a bărbiei. Rezultatul este unul de care Paula Chirilă este foarte mândră și a declarat că dacă ar avea foarte mulți bani și-ar face toate operațiile estetice existente.

'A durut un pic, dar a meritat. Este o substanță care seamănă cu acidul hialuronic. E special făcută pentru zona aceasta. Eu dacă aș fi plină de bani mi-aș face toate operațiile pământului. Acum mă simt binișor în pielea mea. Din cap până în picioare m-aș face. Mi-aș corecta sânii.', a declarat Paula Chirilă la Xtra Night Show.

Cum a scăpat Paula Chirilă de grăsime

Paula a topit grăsime din locurile în care sportul n-a fost suficient cu ajutorul criosaunei, dar şi cu al laserului.

„La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos!', spunea Paula anul trecut, dar susține că nu vrea să mai treacă pe la estetician prea curând.

FOTO: Facebook

Paula Chirilă a ajuns pe mâinile medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedetaPaula Chirilă a ajuns pe mâinile medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă