Pavel Bartoș, despre scena de amor filmată cu Andreea Ibacka, într-un serial: "Nu am fost mai obosit în viaţa mea"

Publicat pe

Înainte de a fi prezentator, Pavel Bartoș este actor. Cu toții ne aducem aminte de aparițiile sale notabile din telenovele. La 12 ani distanță, a oferit detalii inedite despre o secvență de amor, filmată în „Aniela' cu Andreea Ibacka, soția lui Cabral Ibacka. Iată ce s-a întâmplat la fimări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a fi prezentator la Românii au talent, Pavel Bartoș a jucat în mai multe producții românești. Printre acestea s-a numărat și prima telenovelă de epocă din România, „Aniela', care s-a bucurat de foarte mare succes la vremea respectivă.

Pavel Bartoș, despre scena de amor filmată cu Andreea Ibacka, într-un serial: "Nu am fost mai obosit în viaţa mea"Pavel Bartoș, despre scena de amor filmată cu Andreea Ibacka, într-un serial: "Nu am fost mai obosit în viaţa mea"

Pavel Bartoș: „Mi s-a prins şi cămaşa în corsetul ei '

Pe atunci, Pavel Bartoș avea 34 de ani, iar partenera sa avea 23 de ani și era Andreea Pătrașcu, în prezent soția lui Cabral Ibacka. Prezentatorul a dat din casă și a povestit ce s-a întâmplat când s-au filmat scenele de amor.

„Nu am fost mai obosit în viaţa mea ca după secvenţa de amor dintre personajul meu şi Nuţi (n.r. personajul interpretat de Andreea). Iura Luncașu a gândit din perspectiva unui ungur şi se ştie că ungurii sunt foarte pasionali.

Ba eram jos, ba în pat, ba pe masă, iar în pat, iar pe jos. Au fost vreo 10 duble şi la sfârşit ne-am simţit amândoi de parcă am fi fost la munca câmpului. Abia ne abţineam să nu râdem, dar trebuia să urmăm indicaţiile regizorale. Mi s-a prins şi cămaşa în corsetul ei. A fost cea mai haioasă secvenţă de amor pe care am filmat-o vreodată', a povestit Pavel Bartoş.

Andreea Ibacka: „Secvenţele de dragoste sunt mai dificile'

La acel moment, a vorbit și Andreea despre scenele de amor filmate. Actrița a ținut să sublinieze că scenele de dragoste sunt cel mai greu de filmat, însă sunt doar tehnice și nu presupun nimic mai mult.

Secvenţele de dragoste sunt în general mai dificile, dar m-am concentrat, iar filmarea a decurs foarte usor, la indicaţiile precise ale regizorului Iura Luncaşu. O secvenţă de dragoste este o secvenţă tehnică şi nu presupune nimic mai mult', a povestit ea, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ce mari s-au făcut cele trei fete ale lui Pavel Bartoș:”Au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe!”

Citește și: Actor versus prezentator TV versus tată.În ce postură se simte cel mai bine Pavel Bartoș

Citește și: De ce a plecat Culiță Sterp de la Survivor și cum a ajuns să se rătăcească 10 ore:„Am plâns ca un copil'

Citește și: Irinel Columbeanu a lămurit misterul, după 15 ani:a cumpărat-o sau nu pe Monica de la proxeneți?

Cum a cerut-o Cabral în căsătorie pe Andreea Ibacka

Au trecut 10 ani de când Cabral a reeditat scena balconului din Romeo și Julieta, însă într-un stil original, adaptată Bucureștiului, când a cerut-o de nevastă pe Andreea Ibacka. Însă i-a reușit planul mai ceva ca-n poveștile de dragoste ale lui Shakespeare!

Andreea Ibacka recunoaște că nu crede în dragoste la prima vedere și nici în cazul lui Cabral nu a fost vorba despre așa ceva, însă umorul lui a cucerit-o în timp. Mai mult, i-a luat șase luni să iasă cu el la o cafea. Recent, actrița a rememorat cererea lui în căsătorie, moment parcă desprins din filmele romantice.

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el’, a povestit Andreea Ibacka.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter