Polițistul care a repezit-o pe Alexandra la 112 a făcut dezvăluiri halucinante despre jobul său. Singur pe tură timp de 24 de ore!

Publicat pe
Polițistul care a repezit-o pe Alexandra la 112 a făcut dezvăluiri halucinante despre jobul său. Singur pe tură timp de 24 de ore!Polițistul care a repezit-o pe Alexandra la 112 a făcut dezvăluiri halucinante despre jobul său. Singur pe tură timp de 24 de ore!

Polițistul arătat cu degetul de o țară întreagă că a avut o atitudine refractară față de Alexandra Măceșanu și a repezit-o, atunci când fata a cerut ajutor la 112, vine cu propria versiune. Vasilică Florescu a explicat că era singur pe tură de 24 de ore și mai avea de gestionat încă două cazuri în același timp.

Înregistrarea audio a discuției dintre polițistul care i-a răspuns Alexandrei la 112 și fata care i-a explicat că a fost răpită, bătută și violată, a revoltat întreaga țară. Raportul MAI a scos, de asemenea, la iveală, faptul că operatorul a avut o atitudine refractară față de Alexandra.

Pe de altă parte, polițistul care a declarat că a avut nevoie de îngrijiri medicale după vârtejul mediatic din jurul său, a povestit pentru Observator că trebuie luat în considerare faptul că lucre singur pe tură, de 24 de ore.

Polițistul care a vorbit cu Alexandra la 112 a povestit în detaliu versiunea sa despre apelul fetiței

'După aia am mai discutat puțin cu Alexandra, după care mi-a apărut apelul și am zis în 9 secunde trebuie să răspund și la celălalt apel pentru că nu cunosc urgența din spatele acelui apel. Nu zic că am grăbit-o. Nu e vina de la mine că nu vreau să stau de vorbă cu un om care are o situație deosebită. Faptul că trebuie să preiau și acel apel și sunt singur, singur preiau apelurile, nu am pe nimeni lângă mine, ca să preia apelurile și eu să stau de vorbă liniștit cu fata asta. Deci nu avem sistemul ăsta de 2-3 lucrători sau măcar 2. Măcar 2. Mi-am dorit de nu știu când. Așa suntem. O singură persoană pe acea tură de 24 de ore. Și apelurile încercăm să le luăm la maximum', a  declarat Vasilică Florescu.

De asemenea, polițistul a explicat modul cum decurge activitatea sa la 112, în contextul în care e singur pe tură și are de gestionat și mai multe apeluri în același timp: 'Eu preiau pe tură toate apelurile care vin în 24 de ore, din tot județul și din țară. Eu singur. (…) De când sunt eu acolo, de 6-7 ani, suntem unu pe tură (…) E imposibil, apar și câte două apeluri câteodată. Situații cum am avut aici anterior, două am avut deodată. Trebuie să răspund și la ele, să o preiau și pe Alexandra, și pe apelul care vine. Toate curg. Toate curg. Nu poți de unu singur, e inuman'.

Foto: Facebook

Citește și:

 Alexandru Cumpănașu a publicat stenogramele apelului disperat al Alexandrei la 112! Update: au fost publicate și înregistrările audio!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter