Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Publicat pe

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, locuia în cel mai înalt penthouse din Capitală, în valoare de 1,5 milioane de euro. Iată cum a ajuns să locuiască la etajul 25!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2017 s-a scris mult despre apartamentul de la etajul 25, dintr-un cartier rezidențial, achiziționat contra sumei de 1,5 milioane de euro.

La acel moment nu se știa cine era beneficiarul tranzacției, însă între timp s-a aflat că ar fi fost vorba despre Alex Bodi și asociatul său.

Apartamentul a fost cumpărat de un profesor din Australia

Povestea apartamentului este una cât se poate de interesantă, iar ea a început în urmă cu 6 ani. În 2014, Mark Hoddinot, un profesor voluntar din Australia a venit în România, pentru a-și face meseria la Brașov. Bărbatul avea de gând să aloce 60.000 de euro pentru aproximativ 50 de metri pătrați. Intenționa deci să-și cumpere o garsonieră, numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată.

A mers la o vizionare cu agentul său, care i-a făcut propunerea să vadă și apartamentul de la ultimul etaj. La acel moment nu era finisat, însă priveliștea de 92 de metri înălțime era absolut fabuloasă. I-a plăcut enorm, astfel că a ajuns să plătească de șase ori mai mult decât își propusese inițial, însă avea și un spațiu generos, de patru ori mai mare.

Citește și: Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre el și Alex Bodi:„Pacea s-a sfârșit!'

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi.Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe! Artistul și-a dovedit nevinovăția:„Eu de asta am tăcut!'

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice:„M-am gândit…'/ EXCLUSIV

„Panorama de aici, de la 92 metri înălțime, e fantastică”

'Panorama de aici, de la 92 metri înălțime, e fantastică. A fost unul dintre motivele pentru care am făcut investiția. Altul, și mai important, e starea nefinisată a apartamentului. Îl pot modela așa cum vreau, îi pot adăuga plus-valoare și dacă era finisat, nu mi l-aș fi permis', a povestit australianul pentru businesscover.ro.

Profesorul a realizat rapid că aceasta ar putea fi o oportunitate de neratat, astfel că a luat decizia de a achiziționa imobilul. La acel moment, un om de afaceri important se interesa de imobil și chiar i s-a oferit o sumă de bani pentru a refuza în favoarea sa. Hoddinot a refuzat însă, fiind conștient că în Australia un astfel de apartament ajungea la 3 milioane de euro.

'După ce am semnat, plecasem deja acasă și mi-a fost transmis un mesaj. Celălalt client îmi oferea o sumă de bani ca să renunț în favoarea lui. Am refuzat, evident. A fost atât de nervos încât și-a concediat avocatul, care i-a irosit timpul încercând să obțină un preț mai mic', a mai povestit Mark.

Investiția totală: 400.000 de euro

Australianul a investit mai departe în apartament, iar un designer de interior a venit cu ideea de a construi un etaj suplimentar.

S-a ajuns la o dublare a suprafeței utile, de la 186 mp la 372 mp și asta fără să se ia în calcul și terasa circulară de 205 mp. Investiția totală a fost de 400.000 euro, iar profesorul se considera mulțumit dacă o vindea cu jumătate de milion de euro.

Povestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australianPovestea apartamentului de la etajul 25 în care locuia Alex Bodi. Cum arată imobilul de 1,5 milioane de euro, cumpărat de la un australian

Apartamentul a ieșit splendid, iar Hoddinot a mai așteptat o vreme pentru a crește piața. Trei ani mai târziu s-a îmbogățit, după ce l-a vândut cu 1,5 milioane de euro.

Sursa foto: Wowbiz.ro, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter