Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube. Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

Publicat pe

Dorian Popa și Cheluțu stau pe buzele tuturor! Piesa „Înoată Cheluțu” este dedicată câinelui solistului, care este extrem de iubit și de răsfățat de stăpân! Melodia s-a bucurat de un succes imens, fiind pe locul 1 în trending pe YouTube. Iată care este, de fapt, povestea lui Cheluțu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Înoată Cheluțu” s-a bucurat de un succes fantastic: piesa a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar 24 de ore, iar acum a ajuns la 4,2 milioane de vizualizări; de asemenea, are 200.000 de like uri strânse în 40 de ore.

Cum mulți sunt curioși care este povestea patrupedeului, Dorian Popa a dezvăluit tot. Cheluțu, câinele din rasa Bulldog francez, a fost adoptat de solist de la o cunoștință. Dorian Popa a povestit că animalul de companie se confrunta cu probleme, dat fiind că face parte dintr-o rasă greu de întreținut: „Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit”

Cheluțu a fost adoptat de Dorian Popa în vara anului trecut și de atunci cântărețul a pus mulți bani la bătaie pentru ca patrupedul să se însănătoșească. El a fost lăsat o perioadă la mama iubitei sale și de îndată ce casa a fost gata, Cheluțu a fost luat să locuiască cu Dorian Popa, care are grijă să nu-i lipsească nimic, să se hrănească corespunzător. Locuiește într-un spațiu generos de 45 metri pătrați, mai exact în garaj pentru că acolo s-a dovedit locul său preferat, cu toate că are și o cușcă de 3 metri pătrați, cu încălzire prin pardoseală. Cheluțu îl însoțește pe Dorian Popa aproape peste tot!

Cum a ales Dorian Popa numele de Chelutu

Totodată, Dorian Popa a povestit și cum a ales numele Cheluțu pentru animalul lui de companie: „Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci.”, a spus Dorian Popa pentru Click!

Pentru că a avut un asemenea impact asupra publicului, nu puțini sunt cei care s-au întrebat de unde a plecat toată ideea piesei, iar Dorian a lămurit și acest aspect. Se pare că ideea i-ar fi aparținut, de fapt, unui tânăr cu un canal de Youtube, intitulat În mintea lui Andrew. Acesta ar fi cules mai multe replici din celebrele vloguri realizate de solist, axându-se pe cele în care îl dresa pe Cheluțu să înoate

„Eu spunându-i, hai tati, hai în apă, înoată Cheluțu, înoată la apă mare. Dragoș, pentru că așa îl cheamă pe puști, a luat câteva voci și le-a pus pe un negativ destul de funny și a ieșit acest colaj care mie mi-a sunat foarte bine”, a povestit artistul.

De aici și până la un succes răsunutor au mai fost câțiva pași, mai degrabă de ordin administrativ. Restul, e istorie!

Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube. Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptatPovestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube. Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

Dacă vrei un câine de talie mică, amuzant și jucăuș, citește tot ce trebuie să știi despre rasa Pug, Pomeranian, Shih Tzu, Bichon Maltez sau Yorkshire Terrier!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter