Prima imagine cu băiețelul Mirelei Viada: ”Uite așa stă lipit de când a venit pe lume”

Publicat pe

Mirela Vaida a născut ieri, 10 aprilie, cel de-al treilea copil. Fosta prezentatoare TV a avut o naștere ușoară și a născut natural. Proaspăta mămică se bucură acum de sentimente unice. Mirela Vaida a postat prima imagine cu băiețulul ei, Tudor.

Tudor are doar 2 zile de când a venit pe lume, iar Mirela Vaida se topește de dragul lui. Proaspăta mămică a postat pe una dintre rețelele de socializare prima imagine cu băiețelul ei, care stă lipit de pieptul ei.

„Uite așa stă lipit de când a venit pe lume! Ce ne facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3? Vă mulțumim din toate inimile pentru gândurile și urările voastre! Ne-ați copleșit! Vă îmbrățișam!', a scris Mirela Vaida pe una dintre rețelele de socializare.

Când va ajunge acasă, fosta prezentatoare TV va trebui să se împartă între cei trei copii. Mirela Vaida va fi externată vineri și așteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă. Tudor Ștefan a primit nota 10 la naștere și a avut 3500 g şi 51 cm.

Citește și: Mirela Vaida a născut al treilea copil. Prima imagine cu mămica, din spital

Citește și: Mirela Vaida s-a tuns scurt. Însărcinată pentru a treia oară, artista a adoptat un look nou

FOTO: Facebook

Prima imagine cu băiețelul Mirelei Viada: 'Uite așa stă lipit de când a venit pe lume'Prima imagine cu băiețelul Mirelei Viada: 'Uite așa stă lipit de când a venit pe lume'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter