Prima zi de grădiniță pentru fetița lui Liviu Vârciu. Micuța Anastasia a început să plângă

Publicat pe

Liviu Vârciu este un tătic tare mândru, fiica lui cea mică, Anastasia, a mers astăzi la grădiniță. Carismaticul prezentator TV a fost alături de micuța lui, iar aceasta nu a fost prea încântată de decizia părinților ei.

Micuța Anastasia a mers astăzi la grădiniță și se pare că nu a fost mai deloc pe placul ei. Fetița lui Liviu Vârciu a început să plângă în momentul în care tatăl ei a dus-o la grădiniță. Vedeta a filmat-o pe micuță și a postat filmarea pe rețelele de socializare. Anastasia a crescut văzând cu ochii și este adorabilă chiar și atunci când plânge.

'Nu îți place la grădiniță?', a întrebat-o Liviu Vârciu pe Anastasia, iar răspunsul a fost un categoric 'Nu'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Liviu Vârciu și Anda Călin mai vor un copil

Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin perioade mai puțin plăcute în relația lor, dar acum totul e bine, s-au împăcat. Formează o familie frumoasă și chiar s-au gândit la al doilea copil. Au lămurit toate problemele și se gândesc la al doilea copil împreună.

„Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa. I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine.'a mai spus Anda Călin la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Prima zi de grădiniță pentru fetița lui Liviu Vârciu. Micuța Anastasia a început să plângăPrima zi de grădiniță pentru fetița lui Liviu Vârciu. Micuța Anastasia a început să plângă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter