Primele imagini cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva. Artistul e topit după Alexandru

Publicat pe

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt foarte protectori când vine vorba despre băiețelul lor, Alexandru. Cei doi au evitat până acum să-l arate pe micuț, însă avem imaginile cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva. 

Alexandru este rodul iubirii dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, iar acesta a venit pe lume în luna mai. Cei doi părinți ar cam trebui să se pregătească și de botezul băiețelului, dar cum ne-au obișnuit sigur evenimentul va fi făcut în mare secret.

Ștefan Bănică este topit după fiul lui, iar Paparazzi l-au surprins în timp ce era în brațe cu Alexandru, iar pe fața lui se citea fericirea. Lavinia Pîrva și soțul ei au ieșit în oraș, unde l-au luat și pe băiețelul lor de doar 4 luni, potrivit Click!.

Sunt primele imagini în care i se vede chipul micuțului Alexandru, iar acesta este adorabil. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt doi părinți foarte mândri și fericiți.

Cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el .
Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta (11), provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan (17), provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

FOTO: Facebook, Click!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter