Primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu. Ce au descoperit medicii

Publicat pe

Au ieșit la iveală primele detalii din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a murit la vârsta de 43 de ani într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de la mare. Vestea că Răzvan Ciobanu s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. 

Se pare că autopsia lui Răzvan Ciobanu este încă în derulare, potrivit libertatea.ro. Medicii legiști studiază fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exactă a morții. Medicii legiști constănțeni au depistat că Răzvan Ciobanu a suferit o puternică hemoragie la cap. Însă, această informaţie va fi pusă cap la cap cu celelalte, descoperite în urma investigaţiilor autopsiei.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust', se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Ultima fotografie de paparazzi cu Răzvan Ciobanu. În șlapi și abătut, pe Calea Victoriei

Citește și: Ultimul mesaj pe care Răzvan Ciobanu a încercat să-l trimită. Ce au găsit polițiștii în telefonul lui

FOTO: Instagram, Facebook

Primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu. Ce au descoperit mediciiPrimele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu. Ce au descoperit medicii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter