Raluca Dumitru de la Survivor a refuzat mii de euro pentru nopți de amor: "Am primit oferte indecente și de la femei"

Publicat pe

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor, declara în trecut că a primit mai multe oferte, în valoare de mii de euro, pentru întâlniri sau nopți fierbinți, însă le-a refuzat pe toate. De asemenea, bruneta a subliniat că a fost curtată, de-a lungul vieții, atât de bărbați, cât și de femei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a ferit să dea din casă și ofere detalii dintre cele mai intime. În urmă cu câțiva ani, bruneta povestea că este o femeie curtată, care nu primește doar complimente din partea bărbaților, ci și bani pentru întâlniri sau chiar pentru mai mult de atât.

Raluca Dumitru de la Survivor a refuzat mii de euro pentru nopți de amor: "Am primit oferte indecente și de la femei"Raluca Dumitru de la Survivor a refuzat mii de euro pentru nopți de amor: "Am primit oferte indecente și de la femei"

Raluca Dumitru de la Survivor: „Am primit oferte de 7.000 de euro'

Mai mult, ea a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori.

Sunt curtată, atât pe stradă, la semafor, când parchez mașina și traversez pe trecerea de pietoni sau pe Facebook. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Primesc tot felul de complimente: că sunt visul lui, mai sunt și bărbați care nu neapărat că îmi vorbesc frumos, se iau de mine. În primul rând, primesc oferte, sume de bani, de a ieși cu ei sau de a merge la ei acasă. Mi s-a spus că îmi dă 2000 de euro, vacanțe. Am primit (n.r. oferte) și 5.000 și 7.000 să ies cu ei, să mergem în vacanțe, dezvăluia ea în urmă cu 7 ani', povestea Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor.

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos.A pozat goală

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Olga Popa de la Antena Stars s-a infectat cu COVID-19 în luna a opta de sarcină:„Am scăpat cu viață'

Raluca Dumitru: „O femeie a vrut să o însoțesc acasă cu iubitul ei'

De asemenea, Raluca Dumitru a ținut să sublinieze că a primit oferte indecente inclusiv de la femei. O astfel de întâmplare ar fi avut loc într-un club. O femeie i-a spus că și-ar dori să meargă acasă cu ea și iubitul ei.

Am mai primit oferte indecente și de la femei, chiar și în club. Ea, având iubit, mi-a spus că îi place foarte mult de mine. M-a urmărit toată seara și a zis că dorește să o însoțesc acasă cu iubitul ei', a dezvăluit Raluca.

Raluca Dumitru de la Survivor visa să-și întemeieze o familie

În ciuda acestor oferte, Raluca Dumitru avea planuri serioase. Își dorea foarte tare să-și întemeieze o familie, să găsească un bărbat care să o sprijine și să-i stea alături, să devină mamă.

„În sufletul meu lipsește ceva, lipsește acel cineva cu care să-mi împart viața, cu care să-mi întemeiez o familie. Nu-mi este ok să ma duc acasă și să fiu singură. Îmi doresc foarte mult un copil', mărturisea ea.

Raluca Dumitru: „Ar fi vrut să mă îmbrace în latex și să mă ducă pe o navă spațială'

Raluca Dumitru a povestit că a refuzat ofertele care i s-au făcut și a spus că nu ar accepta nici oferte cu sume mai mari de bani. „Eu negociez sume de bani pe joburile pe care le fac: pe ședințele foto, pe fimări', sublinia ea.

E mai bine să refuz și să primesc oferte în continuare, că poate ceva opresc până la urmă', spunea ea râzând.

Lista ofertelor nu s-a limitat doar la atât, una dintre cele mai neobișnuite fiind primită tot pe rețelele de socializare: „Mi-a scris un tip pe Facebook că vrea să mă îmbrace în latex și să mă ducă pe o navă spațială', a mai relatat ea.

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor

Raluca Dumitru este noua concurentă de la Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. Bruneta nu este deloc străină publicului, pentru că în trecut a fost asistentă TV la Antena Stars.

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu niciodată, pentru visul ei a fost să lucreze în televiziune. Noua concurentă de la Survivor își dorește să câștige marele premiu și să investească banii într-o afacere, dar să-și cumpere și un apartament.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter