Raluca Zenga, Crăciun pe plajă, cu om de zăpadă din nisip și cămile

Publicat pe

Raluca și Walter Zenga trăiesc de câțiva ani în însoritul Dubai și au făcut o tradiție din a petrece sărbătorile de iarnă la căldură, pe plajă.

Raluca Zenga, Crăciun pe plajă, cu om de zăpadă din nisip și cămileRaluca Zenga, Crăciun pe plajă, cu om de zăpadă din nisip și cămile

 

Așa s-a întâmplat și Crăciunul acesta. Raluca, soțul său și copiii au avut activități care mai de care mai distractive, după deschiderea cadourilor lăsate de Moș Crăciun sub bradul de pe plajă. Cei mici s-au bucurat la vederea cămilelor și s-au plimbat cu ele, părinții lor imortalizând veseli momentul. Au făcut apoi un „om de zăpadă” din nisip, pe plajă, pe care l-au ornat' cu morcov și boabe de strugure, și, ca în fiecare an, frumoasa Mămică Zen, Raluca, a organizat o ședință foto pe plaja din fața casei alături de Samira, Walter Jr. și soțul său, un pictorial inedit de care se va bucura alături de copii peste ani.

 

Micul ren poznaș, Crăiasa mării și un om de… nisip garnisit cu morcov și boabe de strugure! Iar eu sprijin sacul de cadouri, deh! Crăciun în Dubai 2015', a scris Raluca Zenga pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Ca în fiecare an, Moș Crăciun a fost darnic și vesel pentru familia Zenga, doar că în loc de sanie cu zurgălăi, a venit în Dubai cu… o cămilă.

 

 

Și-a lansat site-ul chiar în Ajunul Crăciunului!

 

Unul dintre cadourile primite de Raluca Zenga de Crăciun a fost lansarea site-ul oficial al „Manualului Mămicii ZEN” !

 

Pentru cine își amintește cu plăcere de articolele pe care le scriam pe blogul <>… țin să vă împărtășesc cu entuziasm că am lansat site-ul oficial al <> și am creat un nou blog, www.manualulmamiciizen.ro„, a mărturisit Raluca Zenga.

 

Unul dintre articolele de pe noul blog al Mămicii Zen este chiar despre aroma Crăciunurilor trecute. Ce semnificație are Crăciunul pentru Raluca Zenga și ce cadouri primea în copilărie? Aflați direct de pe www.manualulmamiciizen.ro!

 

A, îmi amintesc bineînțeles cadourile pe care le găseam sub brad sau le primeam direct de la un Moș Crăciun cu voce ciudat de familiară (de obicei un prieten al părinților deghizat cu multă imaginație și mai puține resurse!), care îmi cerea să recit poezii și să promit veșnica, imposibila cumințenie. Chiar și în timpuri de extremă sobrietate comunistă, părinții mei reușeau scamatoria de a-mi procura jucării invidiabile, care îmi țineau vreme îndelungată companie. Le observam cu atâta atenție, studiindu-le mecanismul și construind povești în jurul lor, încât și acum am în minte imaginea lor clară, cu fiecare detaliu și sunet. (Nu pot să nu mă întreb dacă ai mei copii, înconjurați fiind de mult mai multe obiecte, de un curcubeu de jucării sofisticate, vor mai purta cu sine peste ani amintirea unui ursuleț preferat, a unui carusel cu o melodie melancolică)', scrie pe noul blog Raluca Zenga.

 

Sursă foto și info: manualulmamiciizen.ro. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter