Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: ”E un lucru pe care l-am simțit în adolescență”

Publicat pe
Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: 'E un lucru pe care l-am simțit în adolescență'Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: 'E un lucru pe care l-am simțit în adolescență'

În pragul vârstei de 30 de ani, puține mai sunt lucrurile pe care Raluka să nu și le asume. Vorbește cu lejeritate despre operații estetice, complexele fizice, fricile din prezent, problemele emoționale din trecut, felul în care se menține în formă.

 Cum te menții în formă? Ești atentă la numărul de calorii, la cântar, ai acest tip de panică?

„Nu știu ce sunt alea calorii, nu m-am interesat niciodată în viața mea câte calorii are un anumit aliment sau câte calorii dau jos când merg la sală. Sunt atentă să alerg destul de mult și să fac acele exerciții care îmi dau energie. Deci nu, nu am avut niciodată acest gen de panică, mai ales că ar trebui să stau tot timpul să calculez și nu sunt atât de ordonată încât să țin minte ce și cât, și cum trebuie să mănânc.

VIVA! de septembrie

Ai ținut vreodată diete periculoase, care să-ți afecteze sănătatea? Care a fost cel mai absurd și riscant lucru făcut în numele frumuseții?

Nu, pentru că nu am avut nevoie, dar dacă vreodată aș avea, nu cred că aș fi în stare să mă abțin. Aș trișa 100%, nu pot să văd ciocolată și să nu mănânc… Mai probabil aș dormi în sala de sport decât să țin diete periculoase.

Sunt curioasă cum te percepeai în adolescență. Ce-ți plăcea și ce nu-ți plăcea la aspectul tău fizic? 

Întotdeauna am avut un corp atletic, cu picioare definite, spate lat și puțină (sau mai multă) burtică. Nu mi-a plăcut niciodată faptul că am spatele atât de lat, în schimb compensează picioarele și fesierii, care sunt definite/definiți. Ăsta e un lucru pe care l-am simțit în adolescență și, din când în când, și acum. Nu e o frustrare, dar nu pot să spun că „sar în sus de bucurie că am spatele lat. (râde)

Ce părere ai despre operațiile și intervențiile de natură estetică? Ce ajustări ai făcut și ce iei în considerare să ajustezi pe viitor?

Am o operație, augumentare mamară, dar nu mi-aș mai face nimic altceva. Nu știu ce se va întâmpla peste ani și ce îmi mai trece mie prin cap. În acest moment, la această vârstă, nu sunt de acord cu operațiile, în special la față. Mai ales cu acelea exagerate.

Citește continuarea interviului în numărul de septembrie al revistei VIVA!.

Foto: Alex Atanasiu, Instagram

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter