Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicului estetician. Cum își revine după divorț: ”Pentru prima oară...

Publicat pe

Luni, Ramona Olaru a semnat actele de divorț și s-a despărțit definitiv de bărbatul cu care era căsătorită de trei ani. Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' încearcă să se refacă după despărțire. Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicului estetician. 

Ramona Olaru a dat fuga la medicul estetician, chiar după ce a semnat actele de divorț la notar. Vedeta de la Antena 1 și-a făcut ridurile nazogeniene și este la prima intervenție de acest gen. Ramona Olaru are mai multe intervenții estetice și le-a recunoscut pe toate.

'Mi-am facut pentru prima oara ridurile nazogeniene!!! ❤️❤️ Si evident am vrut sa fie facute de niste profesionisti!', a scris Ramona Olaru pe una dintre rețelele de socializare.

Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' încearcă să își ocupe timpul și să nu se gândească nicio clipă la divorț. Viața merge înainte pentru Ramona Olaru, deși nu este în cea mai fericită perioadă a vieții sale.

Ramona Olaru nu și-ar fi dorit să divorțeze de Bogdan

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă., au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

FOTO: Instagram, Facebook

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicului estetician. Cum își revine după divorț: 'Pentru prima oară...Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicului estetician. Cum își revine după divorț: 'Pentru prima oară...

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă