Răzvan Fodor, declarație surprinzătoare pentru Nico la Asia Express: "Am fost îndrăgostit de tine". Reacția artistei

Publicat pe

După ce concurenții au aflat că Nico și fiica ei vor părăsi Asia Express, Răzvan Fodor a făcut o declarație total neașteptată: i-a mărturisit lui Nico că a fost îndrăgostită de ea.

Răzvan Fodor, declarație surprinzătoare pentru Nico la Asia Express: "Am fost îndrăgostit de tine". Reacția artisteiRăzvan Fodor, declarație surprinzătoare pentru Nico la Asia Express: "Am fost îndrăgostit de tine". Reacția artistei

Nico și Alexandra au intrat în cursa pentru ultima șansă și s-au clasat pe ultimul loc. Cum ancora a fost roșie, cele două au fost nevoite să părăsească cometiția.

Citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat de greu la Asia Express:'Am simțit că m-a lovit camionul'

Cele nouă echipe s-au întristat și au încercat să le ridice moralul celor două concurente. De departe, cea mai interesantă declarație a venit din partea lui Răzvan Fodor, care i-a mărturisit Nicoletei Matei că a fost îndrăgostită de ea.

„Nu știu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să știi că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine', i-a spus Răzvan Fodor.

Citește și: Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor de la Asia Express.Artistul a fost primul iubit al modelului Catrinel Menghia

Reacția lui Nico nu s-a lăsat mult așteptată, „Și eu te-am plăcut', i-a răspus Nico.

La auzul declarațiilor, a reacționat și Alexandra: „Te vede tati!' și s-au auzit hohote de râs.

'Eram un puștan pe atunci', a mai completat Fodor.

Răzvan Fodor de la Asia Express este căsătorit cu Irina. Împreună au o fetiță în vârstă de 9 ani.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express își face griji cu privire la greutate: 'După 30 de ani, aleargă burtica după tine!' Ce măsuri a luat ca să nu se îngrașe


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter