Răzvan Fodor, primele declarații despre aventura Asia Express: ”În prima fază am fost destul de reticent”

Publicat pe
Răzvan Fodor, primele declarații despre aventura Asia Express: 'În prima fază am fost destul de reticent'Răzvan Fodor, primele declarații despre aventura Asia Express: 'În prima fază am fost destul de reticent'

La 44 de ani, Răzvan Fodor nu a pierdut gustul aventurii. Vedeta va participa împreună cu amicul său Sorin Bontea la Asia Express, propunere pe care a primit-o cu reticență la început din cauza gradului de dificultate. Răzvan știe că nu e de glumă cu ce-l așteaptă, dar nu se dă în lături de la marea provocare Asia Express.

După ce a privit sezonul trecut Asia Express din fotoliu, Răzvan Fodor a acceptat cu brațele deschise propunerea de a participa, alături de chef Florin Bontea, la Asia Express, sezonul 3.

Răzvan Fodor, primele declarații despre Asia Express. Va participa alături de chef Florin Bontea

Fodor nu este strain de destinații exotice, neturistice, alegând de multe ori în vacanțele sale poteci nebătute. Totuși, una e când vizitezi Filipine în vacanță, alta e când mergi acolo pentru marea înfruntare Asia Express, având oponenți puternici.

'Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express.

În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă'. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele', a declarat Răzvan Fodor.

Foto: Instagram, PR

Citește și:

Alina Ceușan, primele declarații despre Asia Express, unde participă cu Carmen Grebenișan: 'Cred că avem o șansă reală la premiu'

Speak și Ștefania, primele declarații despre participarea la „Asia Express': „Vom avea nervii întinși la maximum'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter