Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă

Publicat pe

Mulți au spus că despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este iminentă și iată că primele semne încep să apară. Cei doi formează un cuplu de 5 ani, însă în ultima perioadă, relația lor dă semne să scârțâie.

Răzvan Simion a mai dat de înțeles că relația lui cu Lidia Buble nu este atât de roz și că lucrurile nu se îndreaptă către o direcție bună. Prezentatorul TV și-a părăsit soția și a început o relație cu frumoasa artistă, însă se pare că nici această relație nu funcționează foarte bine.

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în timp ce a mers în casa altei femei, dar nu cu mâna goală, ci cu o pungă cu mâncare. Vedeta de la Antena 1 a mers într-o zonă bună a Capitalei, unde a fost la o roșcată misterioasă. Răzvan Simion nu a stat prea mult în casa femeii, iar când a ieșit avea în mână un pachet de țigări și dezinfectant, potrivit Ciao.

La scurt timp după ce matinalul a părăsit locuința, o roșcată a ieșit în pragul ușii fumând o țigară. Potrivit informațiilor apărute în presă, se pare că cei doi nu ar fi vrut să fie văzuți împreună, tocmai din acest motiv au ieșit separat din casă.

Citește și: Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a dat de înțeles că relația lor nu mai merge: 'Mult…'

Lidia Buble s-a mutat la Deva de o săptămână

Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, activitatea muzicală a Lidiei Buble a fost oprită și a fost nevoită să stea acasă. Artista stă de o săptămână la Deva, la părinții ei.

Mulți s-au întrebat de ce vedeta nu mai locuiește alături de Răzvan Simion, iar răspunsul l-a dat chiar ea. Lidia Buble a mers acasă, la părinții ei, pentru că tatăl său are probleme de sănătate.

Cântăreața a vrut să fie alături de familia sa în aceste momente și să își poată ajuta mama. „Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru', a spus Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Răzvan Simion, în vremea coronavirusului: „Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș”

FOTO: Facebook

Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasăCe fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter