Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble: „De ce plângi? Ți-e dor de ea?”

Publicat pe

Răzvan Simion nu mai formează un cuplu cu Lidia buble, el găsindu-și liniștea în brațele altei femei, Daliana Răducan. Totuși, trecutul îl urmărește, iar în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', prezentatorul TV a fost pus într-o situație mai puțin plăcută de către magicianul Robert Tudor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simiona a trăit o poveste de iubire frumoasă alături de Lidia Buble, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Prrezentatorul de la Antena 1 și-a găsit liniștea în brațele unei femei superbe, Daliana Răducan, iar relația lor este din ce în ce mai seriosă. Totuși, trecutul pare că îl urmărește pe Răzvan Simion.

Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble: „De ce plângi? Ți-e dor de ea?'Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble: „De ce plângi? Ți-e dor de ea?'

Invitat în la „Netza cu Răzvan și Dani', magicianul Robert Tudor a făcut spectacol și cu sigurață a reușit să stârnească râsul în rândul telespectatorilor. Totuși, Răzvan Simion i-a căzut victimă iscusitușui magician. Acesta a făcut o referire la Lidia Buble, iar gluma l-a lăsat fără cuvinte pe prezentatorul TV, căruia Dani Oțil, bunul lui prieten, i-a sărit în ajutor.

citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor:„Este ceva între noi'

Citește și:Zanni susține că Roxana Ghiță a făcut sex cu un coleg, la Survivor:„Sub pătură, în baracă'

Citește și: Jador și Georgiana s-au împăcat.Cum au fost surprinși împreună

Răzvan Simion, victima glumelor pe baza relației cu Lidia Buble

Momentul de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a fost absolut savuros. Totuși, prezentatorul TV n-a părut că s-a bucurat foarte tare, cu greu găsindu-și cuvintele și vizibil stânjenit de glumele lui Robert Tudor.

Robert Tudor: Fii atent aici, Răzvane, că tu ai fost căsătorit și pe urmă trebuia să te căsătorești cu Lidia Buble

Dani Oțil: Nu, nu trebuia.

Robert Tudor: Nu trebuia. Și acum ești cu altă fată.

Dani Oțil: Nu trebuie să le ia pe toate de nevastă.

Robert Tudor: De unde e, mai, Lidia Buble? Din Ardeal? Uite o dedicație pentru ea, piesa 'Am iubit o ardealeancă'! Lumea să mă lase-n pace, eu iubesc pe cine-mi place (n.red. a zis Robert Tudor, cu privire la Răzvan Simion). De ce plângi, mă? Ți-e dor de ea?

Răzvan Simion: Nu știu acum. Nu știu unde să-l îngrop.

Dani Oțil, cu o burtă imensă la Neatza cu Răzvan și Dani

Pe de altă parte, nu doar momentul cu Răzvan Simion a stârnit râsul telespectatorilor. Dani Oțil a decis să apară în matinalul de la Antena 1 într-un mod aparte. Acesta a venit la emisiune cu o burtă imensă, simulând o sarcină. De fapt, el avea pe sub tricou un pepene. Amintim că soția lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Dani Oțil a apărut în felul acesta în platoul emisiunii pentru că a fost pedepsit de soția sa după ce a făcut o grulă nereușită la adresa ei.

Răzvan: Unde e Dani, ca i-am vazut masina in parcare.

Dani: Are 11 kilograme, e un pepene real, m-a pus saptamana trecuta necuratul sa fac o gluma cu gravida in 9 luni si asta a stricat tot. Si mi-a zis sa aleg una dintre zile sa imi pun ceva de 11 kilograme si sa car. Am ales ziua de azi. Apoi trebuie sa ma duc la sala. Nu pot nici sa ma aplec.

Am vrut sa imi pun si sani, dar mi-au curs, nu stiam ca curg sanii. Mi-e foame tot timpul si nu am voie cafea. Asta mi-e cel mai greu. As putea sa arat si ca un bombardier sau ca o bulibasa. În plus, mi-e foarte greu sa fac șușu, unul dintre voi trebuie sa mi tina burta, de restul ma ocup.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter