Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat. Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor

Publicat pe

Distanța îi separă în acest moment pe Andrei Duban și soția lui. Grațiela Duban este concurentă la Survivor, iar apropierile față de unii colegi din echipă n-au fost trecute cu vederea de către public. Toată lumea aștepta o reacție din partea celebrului actor.

Și-a lăsat soțul și copilul acasă, iar Grațiela Duban nu s-a temut să plece în jungla tropicală, acolo unde participă la Survivor. Departe de casă și familie, actrița vrea să demonstreze că poate face față tuturor provocărilor și probelor la care este supusă.

În una dintre edițiile Survivor difuzate la Kanal D, Grațiela Duban a fost surprinsă de camerele video când își îmbrățișa noul coleg, Ghiță. După aceste apropieri, cârcotașii au început să discute pe marginea acestui subiect.

Toată lumea aștepta o reacție din partea lui Adrian Duban, însă acesta nu apleacă urechea la zvonurile lansate de gurile rele. Actorul tratează toată această situație în stilul său caracteristic, cu umor.

Pe una dintre rețelele de socializare, Andrei Duban a postat un banc, iar fanii l-au întrebat dacă mesajul este cu substrat. Actorul nu a băgat în seamă și nu a răspuns provocărilor.

„Vorbesc doi prieteni: 
– Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!
– De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este că eu nu sunt pe listă', este bancul postat de Andrei Duban pe contul de Instagram.

Citește și: Andrei Duban, pus în fața faptului împlinit.Soția sa, îmbrățișată și consolată pe întuneric de Ghiță, la Survivor România

FOTO: Facebook

Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat. Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la SurvivorReacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat. Grațiela Duban e foarte apropiată de Ghiță la Survivor
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter