Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: ”Trebuia să renunțe mai demult la nume”

Publicat pe

Ieri a avut loc cununia civilă a lui Florin Pastramă cu Brigitte Năstase. Cei doi au fost foarte emoționați și au spus marele DA în fața ofițerului stării civile. Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit cu bărbatul pe care l-a cunoscut la Ferma.

De ieri, 27 mai, Brigitte Năstase a devenit Brigitte Pastramă, pentru că vedeta a renunțat la numele fostului ei soț. Cei doi au făcut pasul cel mare și sunt foarte siguri pe sentimentele lor. După divorțul de fostul tenismen, Brigitte Năstase a tot încercat să găsească un bărbat care să o facă cu adevărat fericită și să nu o înșele. Se pare că Florin Pastramă este ceea ce vedeta căuta de atât timp.

Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit. Se pare că fostul tenismen nu a dat prea multă importanță acestui eveniment din viața lui Brigitte, ba chiar a declarat că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Ilie Năstase s-a recăsătorit și el cu Ioana Simion, fosta iubită a lui Nick Rădoi.

„Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase, pentru click.ro.

FOTO: Facebook

Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: 'Trebuia să renunțe mai demult la nume'Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: 'Trebuia să renunțe mai demult la nume'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter