Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: ”Trebuia să renunțe mai demult la nume”

Publicat pe

Ieri a avut loc cununia civilă a lui Florin Pastramă cu Brigitte Năstase. Cei doi au fost foarte emoționați și au spus marele DA în fața ofițerului stării civile. Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit cu bărbatul pe care l-a cunoscut la Ferma.

De ieri, 27 mai, Brigitte Năstase a devenit Brigitte Pastramă, pentru că vedeta a renunțat la numele fostului ei soț. Cei doi au făcut pasul cel mare și sunt foarte siguri pe sentimentele lor. După divorțul de fostul tenismen, Brigitte Năstase a tot încercat să găsească un bărbat care să o facă cu adevărat fericită și să nu o înșele. Se pare că Florin Pastramă este ceea ce vedeta căuta de atât timp.

Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit. Se pare că fostul tenismen nu a dat prea multă importanță acestui eveniment din viața lui Brigitte, ba chiar a declarat că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Ilie Năstase s-a recăsătorit și el cu Ioana Simion, fosta iubită a lui Nick Rădoi.

„Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase, pentru click.ro.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter