Ricky Martin, prima fotografie cu fetița sa de șapte luni, născută din mamă-surogat. Ce bebeluș frumos are artistul!

Publicat pe
Ricky Martin, prima fotografie cu fetița sa de șapte luni, născută din mamă-surogat. Ce bebeluș frumos are artistul!Ricky Martin, prima fotografie cu fetița sa de șapte luni, născută din mamă-surogat. Ce bebeluș frumos are artistul!

În urmă cu șapte luni, Ricky Martin și soțul său au devenit părinții unei fetițe venite pe lume prin mamă-surogat. Artistul a făcut publică prima fotografie cu Lucia, un bebeluș adorabil cu ochii albaștri.

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, au avut parte de o bucurie uriașă în urmă cu șapte luni, când a venit pe lume fetița lor, născută din mamă-surogat. Dacă până acum cântărețul a preferat să țină copilul departe de ochii curioșilor, iată că nu a mai rezistat și a arătat lumii ce bebeluș frumos are. Lucia este o fetiță bucălată cu ochii albaștri și va fi cu siguranță răsfățata familiei, având doi frați de 11 ani, Matteo și Valentino.

Ricky Martin în culmea fericirii după ce i s-a născut fetița: 'E lumina ochilor mei!'

Ricky Martin a postat pe pagina sa de Instagram fotografia cu fetița, însoțită de mesajul 'lumina ochilor mei'. Cântărețul se simte foarte bine în postura de tată, chiar dacă, așa cum a mărturisit în urmă cu ani, după nașterea gemenilor, uneori e foarte obosit. 'Tot ce fac ei, de la zâmbete până la plâns, mă umple de bucurie. E minunat să fii tată, sunt mai împlinit ca niciodată din punct de vedere spiritual. Recunosc că sunt, totuși, epuizat. Dar mai fericit ca acum nu am fost în viața mea! E magic', declara Ricky în 2008, după nașterea gemenilor săi, tot prin mama-surogat.

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, au una dintre cele mai solide căsnicii. Cei doi au oficializat relația în 2018 la doi ani după ce artistul l-a cunoscut pe Jwan, cu care înainte să aibă prima întâlnire, s-a conversat șase luni pe Internet.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Meghan Markle, implicată într-un scandal imens cu pastile de slăbit. „Ducesa de Sussex' a convins mii de femei să le cumpere!

11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA! Imagini inedite de la cununia lor civilă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter