Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. A ținut o dietă strictă pe care o urmează și în prezent: "Mănânc la ore fixe, 3 mese pe zi!"

Publicat pe
Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. A ținut o dietă strictă pe care o urmează și în prezent: "Mănânc la ore fixe, 3 mese pe zi!"Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. A ținut o dietă strictă pe care o urmează și în prezent: "Mănânc la ore fixe, 3 mese pe zi!"

Roxana Ionescu (33) a devenit cunoscută drept 'Mama Natură', prin formele sale apetisante, dar a și avut tendințe de îngrășare, nefăcând parte din categoria de femei care sunt suple fără eforturi.  La un moment dat, vedeta cântărea 65 de kilograme, dar iată cum a ajuns în timp la o greutate constantă.

Nu degeaba Roxana Ionescu a devenit cunoscută drept 'Mama Natură'. Posesoarea unui fizic impresionant, vedeta a frând multe inimi de-a lungul timpului, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz. Totuși, Roxana face eforturi constante pentru a se menține suplă, nefăcând parte din acea categorie de femei pentru care nu există grija kilogramelor în plus. Ba chiar în trecut, Mama Natură ajunsese să cântărească 65 de kilograme, moment în care a decis că trebuie să adopte un regim de viață echilibrat.

Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme

Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc. Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, dar aceste pofte „nocive' mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc şi dulciuri, sunt „umană'. La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate', și-a dezvăluit Roxana Ionescu regimul de viață pentru revista Taifasuri.

Pe de altă parte Roxana Ionescu are toate motivele să se mențină în formă și să rămână în continuare femeia sexy pe care o știm, chiar dacă nu mai apare pe sticlă. Vedeta trăiește de circa cinci ani o poveste de dragoste cu omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu și se spune că anul acesta este programată nunta. De altfel, Roxana petrece foarte mult timp în orașul natal al iubitului, unde acesta detine doua cluburi de lux.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter