Ruby și-a riscat sănătatea la ”Survivor” și a încălcat sfatul medicului privind implanturile mamare: ”Am simțit că mor”! Exclusiv

Publicat pe

Întoarsă de la 'Survivor' de circa două săptămâni, Ruby încă încearcă să se readapteze la viața normală. Cu o sinceritate dezarmantă, artista ne-a dezvăluit că nu se poate opri din mâncat și a vorbit despre problemele de sănătate acumulate în timpul competiției, dar și despre problemele cu implanturile mamare, pe care și le pusese cu puțin înainte să plece la 'Survivor'.

Cum te simți în acest moment, Ruby, care e starea ta de spirit și de sănătate?
Mi-am revenit rapid la realitate după experiența nebună în care am fost. Cred că m-a ajutat și faptul că, imediat după eliminare, am fugit în vacanță, tot în Dominicană, la 60 km distanță de tabăra în care am „supraviețuit”. În felul ăsta, m-am bucurat de priveliștea frumoasă și am recuperat rapid kilogramele pierdute în timpul competiției.

Îți spun sincer că mă așteptam să petreci ceva timp în competiție, dat fiind istoricul tău în reality showuri dure. Ai ceva anduranță…: ) Ce s-a întâmplat la Survivor cu tine?

Și eu mă așteptam să 'supraviețuiesc' liniștită cel puțin două luni. Am ajuns în tabără, toate bune; am mai dormit pe jos, prin junglă, de răbdat am mai rabdat. Nu sunt 'prietenă' cu sportul, însă speram să-mi descopăr noi valențe pe trasee. Am ajuns la joc și, undeva la jumătatea primului meu traseu, am simțit că mor, că e mult mai greu decât m-am așteptat și că-mi va fi aproape imposibil să fac față. În „Survivor' este greu și pentru un sportiv profesionist; pentru mine simțeam că e aproape fatal la sfârșitul fiecărui traseu.

Ai avut mai multe stări de rău pe parcursul show-ului. Te-a pus ceva pe gânduri, care sunt sensibilitățile tale cele mai mari?

Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată, orice om normal s-ar simți la fel probabil.

Cât de mult te-a încurcat la Survivor faptul că îți pusesei implanturi mamare recent?

Am avut emoții mari în privința asta, însă deja trecuseră peste trei luni de la intervenție, am luat acordul doamnei doctor Martin și am plecat cu capul înainte, dar cu promisiunea că nu ridic greutăți și mă dau cu cremă de cicatrici. Nu m-am ținut de promisiune, dar m-am întors mai bine decât am plecat!

Câte kilograme ai slăbit în timpul competiției, cum te-ai descurcat cu alimentația?

Am slăbit cel puțin patru kilograme, m-am cântărit în spital și aveam 44 de kilograme. De alimentație nu vine vorba, putem vorbi însă de lipsa ei. Orezul era un lux pe care ni-l permiteam foarte rar, în cantități foarte mici. Cocosul, în schimb, nu se termina niciodată. Doar că mie mi-a interzis doctorul să-l consum și oricum, nu-mi plăcea, aveam senzația că mestec lemn oricând luam câte o gură.

Ce ai mâncat prima dată după ce ai ieșit din concurs, cum te-ai răsfățat? Iubitul tău, Robert, ce ți-a spus după eliminare?

După ce am ieșit am mâncat tot ce am dorit! Încă mănânc tot și mănânc cu o disperare vizibilă. Robert râde de mine, îmi spune că e ok, nu-mi ia nimeni mâncarea! Prima dată când am vorbit la telefon după eliminare, l-am luat prin surprindere cu vestea și se aștepta să fiu tristă. I-am explicat cât de dificilă este experiența, prin ce am trecut și că-mi doream să ies. I-am spus să vină acolo, să stăm în vacanță și să mănânc tot ce există.

Cristina Șișcanu nu a plecat cu cea mai plăcută amintire în ceea ce privește interacțiunea cu unii colegi la Survivor. Tu cu ce amintire pleci, ai avut incidente?

Am plecat fericită, pentru că experiențele de genul ăsta se întâmplă o dată în viață și lasă în urmă amintiri pe care nu ai cum să le uiți toată viața. Chiar și momentele grele, odată depășite, se transformă în cele mai frumoase amintiri. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate aventurile de supraviețuire pe care le-am trăit până acum.

Ruby și-a riscat sănătatea la 'Survivor' și a încălcat sfatul medicului privind implanturile mamare: 'Am simțit că mor'! ExclusivRuby și-a riscat sănătatea la 'Survivor' și a încălcat sfatul medicului privind implanturile mamare: 'Am simțit că mor'! Exclusiv

Foto: Kanal D, Instagram

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după ce a sunat la 112 că este sechestrată: 'Am trecut printr-o experiență stranie'


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter