Ruby și-a pus silicoane, din nou. Vedeta avea mari probleme cu sânii, iar bustul ei arăta îngrozitor: ”Am greșit, repar”

Publicat pe

Ruby a ajuns din nou pe mâna medicului estetician, însă de data aceasta de nevoie. Artista și-a pus silicoane, după ce a avut probleme mari cu sânii, iar bustul ei arăta îngrozitor. Prima operație estetică a avut la 18 ani.

Artista aștepta cu nerăbdare să fie majoră pentru a putea să-și facă prima operație estetică. Ruby a mers la estetician chiar atunci când a împlinit 18 ani și și-a operat nasul. Mai târziu, vedeta a luat decizia să-și pună silicoane, asta după ce în liceu își micșorase sânii, pentru că i se părea că sunt prea mari.

După ce și-a pus implanturi mamare prima dată, Ruby nu a ascultat sfaturile medicului și a ajuns să aibă probleme cu sânii. Acum, vedeta a ajuns din nou pe masa de operație, iar bustul ei arăta îngrozitor. Ruby va scăpa, în sfârșit, de aspectul neplăcut al sânilor ei. „Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”, a povestit Ruby.

Ruby avea probleme cu sânii

După ce și-a micșorat bustul, după un timp, Ruby a vrut să-și mărească din nou bustul, astfel că a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicațile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

‘Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme. ‘, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Ruby și-a pus silicoane, din nou. Vedeta avea mari probleme cu sânii, iar bustul ei arăta îngrozitor: 'Am greșit, repar'Ruby și-a pus silicoane, din nou. Vedeta avea mari probleme cu sânii, iar bustul ei arăta îngrozitor: 'Am greșit, repar'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter