Schimbări în buletin după Megxit! Ce nume de familie au Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie

Publicat pe

Cu toată nebunia declanșată de Megxit și schimbările survenite în viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle, lumea și-a adus aminte că nu-l știm pe Prințul Harry altfel decât cu acest nume, iar fiul lui e cunoscut simplu, drept Archie. Au capetele regale nume de familie, cum figurează numele lor în buletin? Iată răspunsul.

Ultima lună a adus cu sine o adevărată isterie colectivă, după ce Prințul Harry și Meghan Markle, cunoscuți drept Ducele și Ducesa de Sussex, au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice. Dar ce se va întâmpla cu numele și titlurile lor regale, s-a întrebat toată lumea.

Schimbări după Megxit

Harry își va păstra titlul de prinţ şi membru al familiei regale britanice, dar nu va mai purta titulatura de „Alteţa sa regală', nemaifiind membru activ al familiei regale. Ducesa Meghan de Sussex se supune aceluiași cod, iar fiul lor rămâne cu același nume, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Mountbatten-Windsor este numele de familie oficial stabilit de Casa Regală Britanică, Mountbatten-Windsor fiind combinația dintre numele de familie al Reginei Elisabeta a II-a și al soțului său, Prințul Philip de la momentul căsătoriei, în 1960. 'Harrison' vine de la 'fiul lui Harry'.

Te-ai întrebat vreodată care este numele complet al Prințului Harry? Henry Charles Albert David este răspunsul.

Schimbări în buletin după Megxit! Ce nume de familie au Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, ArchieSchimbări în buletin după Megxit! Ce nume de familie au Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter