Schimbări la Antena Stars: Flick și Popescu, noii prezentatori de la „Star Matinal”, în locul Nataliei Mateuț

Publicat pe

Anunţul a fost făcut chiar de ei. Flick şi Popescu, prezenţi în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au dezvăluit că revin în televiziune. Dimineaţa îi puteţi urmări la Antena Stars, iar după amiaza la Radio ZU, acolo unde vor avea în continuare emisiunea lor.

Schimbări la Antena Stars: Flick și Popescu, noii prezentatori de la „Star Matinal', în locul Nataliei MateuțSchimbări la Antena Stars: Flick și Popescu, noii prezentatori de la „Star Matinal', în locul Nataliei Mateuț

„Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază. Luni începem de la ora 8:00. Noi, după cum ştii, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (…) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi”, au spus Flick şi Popescu la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Aşadar, Flick şi Popescu, alături de chef Berry şi Roxana, vor putea fi urmăriţi de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:45, pe Antena Stars în cadrul emisiunii Star Matinal.

Natalia Mateuț a bifat mai multe schimbări în ultimele luni

În primăvara acestui an, surse declarau pentru Wowbiz că Natalia Mateuț ar fi intrat în dizgrația șefilor din cauza audiențelor slabe și locul ei a fost luat de exotica Nasrin, asta după ce fostul ei coleg, Răzvan Botezatu fusese înlocuit de Mircea Eremia.

Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana a fost prezent pe post de luni până joi, iar matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia – vineri, sâmbătă şi duminică. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter