Șerban Huidu, scandal în avion! Cearta a început de la mască de protecție: ”Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”

Publicat pe

Șerban Huidu a fost în mijlocul unui scandal în avion, când se întorcea din Grecia. Întreaga ceartă a pornit de la mască de protecție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, când Șerban Huidu se întorcea în București din Grecia a pornit un scandal monstru în avion. Motivul? Mai mulți pasageri care urmau să zboare cu el în aceeași aeronavă nu purtau corect măștile de protecție.

Atunci când a văzut că cei care se îmbarcau în același avion cu el, Șerban Huidu a început să strige: 'Vă puneți masca, ACUM!'. Oamenii au început să comenteze, iar omul de televiziune a urlat fără nicio legătură cu subiectul: 'Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!'.

Citește și: Reacția lui Șerban Huidu după ce a fost asociat cu Mario Iorgulescu: „Pe net toți sunt judecători și toți au dreptate”

Când au auzit aceste vorbe, pasagerii i-au dat o replică neașteptată lui Șerban Huidu: 'Nu a fost un accident. A fost o realitate', potrivit mediasud.ro.

Șerban Huidu, scandal în avion! Cearta a început de la mască de protecție: 'Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident'Șerban Huidu, scandal în avion! Cearta a început de la mască de protecție: 'Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident'

În 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier în localitatea Timișul de Sus, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Atunci, vedeta TV a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare, iar ulterior, după ce familiile victimelor au făcut apel, în 2013, Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

Citește și: Șerban Huidu dă naștere unui nou scandal! Prezentatorul TV o atacă pe Irina Rimes: 'Nu mai suport…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter