Show-ul de dating Rămân cu tine, prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1, începe pe 4 august

Publicat pe

Show-ul de dating Rămân cu tine, prezentat de Liviu Vârciu, urmează să aibă premiera pe 4 august la Antena 1, începând cu ora 20:30. Apoi, din data de 10 august emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la 20:30.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului Rămân cu tine, va ajuta 20 de femei, fiecare cu propriile așteptări și dorinţe, să își caută bărbatul visurilor. Emisiunea va fi presărată cu o serie de provocări și surprize.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare domnișoară va avea posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Misty și Keo:„Eram puștoaică, aveam 17 ani…'. Ce a urmat i-a întrecut orice imaginație. Mai ales pe a Andreei Bălan!

Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine!', a declarat Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii Rămân cu tine.

Rămân cu tine este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de femei care știu exact ce vor de la un bărbat își pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni.

Citește și: Motivul pentru care s-ar fi sinucis Elena, prietena Roxanei Vancea. Apropiații ei știau că are probleme:„Îmi pare rău că nu am insistat să te salvez!'

Ce au de făcut potențialii parteneri? Vor trebui să le impresioneze pe domnișoare nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste hopuri', să iasă la o întâlnire. În urma respectivei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Coreea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Citește și: Anca Bucur a născut.A adus pe lume o fetiță, pe cale naturală

Show-ul de dating Rămân cu tine, prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1, începe pe 4 augustShow-ul de dating Rămân cu tine, prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1, începe pe 4 august
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter