Și bogații plâng... Irinel Columbeanu are probleme cu banii. A renunțat la faimoasa vilă din Izvorani pentru a se muta cu chirie

Publicat pe

Zvonurile că Irinel Columbeanu ar fi ajuns la sapă de lemn nu circulă de ieri, de azi, dar se pare că situația materială a acestuia e mult mai gravă decât se estima. După ce s-a vorbit despre faptul că omul de afaceri ar fi redus drastic cheltuielile, altădată exorbitante, vine o nouă bombă: Irinel ar fi renunțat la celebra sa vilă din Izvorani pentru a sta în chirie.

În urmă cu zece ani, Irinel Columbeanu era unui dintre cel mai bogați oameni din România și unul dintre cei mai excentrici. Ducea o viață de lux, cheltuia averi într-o singură noapte, iar povestea de dragoste cu Monica Columbeanu era zilnic pe prima pagină a ziarelor.

Irinel Columbeanu are probleme cu banii

Duse sunt, însă, vremurile acelea. Deși se vorbește de multă vreme că Irinel Columbeanu ar avea probleme financiare, lucrurile sunt mult mai grave decât se credea. Conform Click!, omul de afaceri o duce atât de rău cu banii, încât a ales să facă inimaginabilul: a renunțat la faimoasa sa vilă din Izvorani și confortul suprem pentru a se muta în chirie, într-u cartier de lângă București.

'Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea', a declarat pentru Click! un vecin de-ai lui Columbeanu.

De altfel se spune că acesta e motivul pentru care omuld e afaceri și-a trimis fiica, pe Irina, în America, să locuiască cu mama ei, Monica Columbeanu. Știind că nu-i poate asigura o școală de elită, Irinel a considerat că în SUA fiica lui are alte șanse.

Foto: Instagram

Citește și: Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară. Viitoarea mămică a dezvăluit și sexul bebelușului: 'Cu lacrimi de fericire în ochi…'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter