Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani. Suferința neștiută a artistei: suferă de o boală care nu are leac

Publicat pe
Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani. Suferința neștiută a artistei: suferă de o boală care nu are leacSilvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani. Suferința neștiută a artistei: suferă de o boală care nu are leac

După ce  Silvia Dumitrescu intrase într-un con de umbră,  a revenit în lumina reflectoarelor cu 25 de kilograme mai slabă. Așa o prind cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit, cu toate că are probleme de sănătate. Blonda suferă de o boală care nu se vindecă niciodată.

Silvia Dumitrescu arată, la 60 de ani, mai bine ca niciodată. Cea mai rebelă artistă a generației vechi poartă fuste mini și arată admirabil în costum de baie, așa că cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit o prind pe cai mari.

Silvia Dumitrescu, despre problema de sănătate de care nu scapă

Cu toate acestea, artista are o suferință care nu se vede, dar care îi afectează starea de spirit: o problemă de sănătate veche, care nu se vindecă niciodată. Este vorba despre o boală de tiroidă, Hashimoto, ce provoacă tot soiul de stări neplăcute, atât fizice cât și psihice.

'Am o imunotiroidie. este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Şi totul e mai ciudat, reţin lichidele în organism mai mult decât trebuie, deci se îngreunează totul. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie, eşti cumva şi într-o mică depresie. Şi se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrurl acesta. Mi se întâmplă acest lucru la schimbări bruşte de temperatură', a dezvăluit la un moment dat Silvia Dumitrescu.

 Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 25 de kilograme. A ajuns să poarte fuste mini

Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm‘, a declarat Silvia Dumitrescu.

După ce a renunțat la prăjeli, Silvia Dumitrescu a continuat să mănânce absolut tot ce-și dorește, dar la ore fixe. Micul dejun la ora 10:00, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00. Vara trecută, când reușise să dea jos circa 15 kilograme, artista recunoștea că deși a renunțat la dulciuri, plăcintele rămân slăbiciunea ei, dar consumate în cantități moderate. De asemenea, a dezvăluit că acum bea cafeaua amară și, în ciuda faptului că nu ajunge la sala de fitness, face circa 10 000 de pași pe zi.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter