Simona Halep, mărturisiri emoționante despre visurile care nu i s-au îndeplinit: "Să mă mărit și să fiu mamă"

Publicat pe

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu care mai sunt cele două visuri care nu i -au îndeplinit până la acest moment. Jucătoarea de tenis vrea să se căsătorească și să devină mamă.

Simona Halep, mărturisiri emoționante despre visurile care nu i s-au îndeplinit: "Să mă mărit și să fiu mamă"Simona Halep, mărturisiri emoționante despre visurile care nu i s-au îndeplinit: "Să mă mărit și să fiu mamă"

Simona Halep a declarat într-un interviu acordat tiebreak.ro că i s-au îndeplinit dorințele pe plan profesional. A pus cariera pe primul loc și a avut reușite extraordinare. Acum, însă, Simona Halep mai are două mari dorințe pe plan personal: să se căsătorească și să devină mamă.

Citește și: După două înfrângeri, Simona Halep a plecat în vacanță cu iubitul.Sportiva a pozat în costum de baie

„Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. 

O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să fiu mamă', a spus tenismena.

Citește și: Ce spunea Simona Halep despre familie și copii acum câțiva ani.FOTO de colecție!

La momentul actual, Simona este într-o relație cu Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani. În trecut, milionarul a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată după finala câștigată de Simona Halep la Wimbledon, notează gsp.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: L-ar sacrifica Simona Halep pe iubit pentru tenis?Răspunsul neașteptat al campioanei

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter