Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret: "A văzut că nu ne poate influența"

Publicat pe

Simona Hapciuc, ultima concurentă eliminată de la Survivor, face dezvăluiri neașteptate despre alianțele din competiție. Faimoasa a povestit și ce anume i-ar fi cerut Jador, când credea că nimeni nu îl aude. Strategia gândită de solist l-ar avea în vizor pe Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a fost propusă spre eliminare de către Faimoși. Cum a avut cele mai puține voturi din partea publicului dintre celelalte două concurente propuse, Majda și Roxana Nemeș, actrița a fost nevoită să părăsească competiția.

Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret: "A văzut că nu ne poate influența"Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret: "A văzut că nu ne poate influența"

Simona Hapciuc, adevărul despre alianțele de la Survivor

După ieșirea din competiție, Simona Hapciuc a început seria dezvăluirilor cu privire la ceea ce se întâmplă, de fapt, în cadrul competiției. Desigur, nu se poate reda la TV tot ceea ce se întâmplă, fiind multe alianțe și discuții despre care doar concurenții știu.

Vedeta susține că a fost scoasă pe nedrept din competiție, din pricina faptului că nu a dat curs anumitor alianțe.

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Cum să vinzi și să cumperi în siguranță pe OLX, locul unde găsești imediat tot ce-ți trebuie.Campanie de Informare (P)

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj:„Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan amenință cu dezvăluiri de la Survivor:„Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV, e mâncătorie'

Simona Hapciuc: „Jador ne-a rugat să-l votăm pe Zanni'

Simona Hapciuc a dezvăluit că, la un moment dat, a avut loc o discuție între fete și Jador. Solistul le-ar fi rugat să-l voteze pe Zanni, ca parte dintr-o strategie.

„Jador a venit la noi în ziua în care s-au făcut nominalizările și au fost voturile împărțite între Roxana Nemeș și Sebi să ne roage să îl votăm pe Zanni. Se știa că celălalt grup o va vota pe Roxana, iar el a venit să ne roage să îl votăm pe Zanni. Eram noi fetele pe plajă, iar noi am zis că nu îl putem vota pe Zanni.

El nu va ieși nici dacă va fi votat în consiliile viitoare. Când a văzut că nu ne poate influența pe noi cum vrea el, s-a alăturat celeilalte alianțe. La consiliul de eliminare când s-a votat a treia persoană, ar fi fost culmea să îl nominalizeze pe Zanni, pentru că și-ar fi tăiat singur craca de sub picioare', a precizat Simona Hapciuc, potrivit wowbiz.ro.

Simona Hapciuc, indignată de atitudinea lui Jador și a lui Culiță Sterp

Simona Hapciuc s-a arătat extrem de deranjată și de atitudinea bărbaților din echipa Faimoșilor față de femei. Ea a subliniat că încă dinainte de a intra în competiție a ascultat o discuție între Jador și Culiță Sterp care ar fi enervat-o peste măsură.

Au fost multe fete care și-au atribuit un rol de a fi cumva sub băieți. Ei (n.r- băieții) au fost foarte uniți de la bun început, nu ca noi. Prima ceartă pe care am avut-o cu Culiță și cu Jador a fost când încă nici nu eram ajunși în Dominicană.

Eram în avion, plecaserăm din București și era unul în fața mea și unul în dreapta mea și vorbeau despre femei ca și cum femeile ar fi fost ultimele scursuri ale pământului. Eu nici nu îi cunoșteam. M-am aprins foarte tare. Am explodat', a mai spus Simona Hapciuc la Ștafeta Mixtă. 

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter