Skivo toarnă tot! Ce secrete ascunde celebra vloggeriță: ”Nu am mai avut o relație de trei ani”

Publicat pe

Mulți o știu pe Skivo de pe YouTube. Celebra vloggeriță se dezbracă de secrete și povestește într-un interviu lucruri mai puțin știute despre ea.

Skivo este unul dintre cei mai vechi vloggeri din România și a început să filmeze pentru YouTube atunci când nu era atât de cunoscut acest domeniu. Tânăra a povestit cum a început să facă vlog.

'Decizia de a face vlogging nu a fost neapărat o decizie. A fost o întâmplare, pentru că am făcut-o dintr-o greșeală. Nu știam că există lumea asta. Pur și simplu a fost pasiunea mea pentru vizual, pentru fotografie și film', a spus Skivo.

Skivo a spus trei lucruri mai puțin știute despre ea. Tânăra își expune viața pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

'Nu am mai avut o relație de trei ani. Sunt foarte agitată și nu-mi place să stau în același loc. Îi plac foarte mult lanțurile', a dezvăluit Skivo.

Citește și: Irina Deaconescu nu a fost susținută de nimeni când a început să posteze pe YouTube: 'Selly îmi spunea că visez foarte mult'

FOTO: Facebook

Skivo toarnă tot! Ce secrete ascunde celebra vloggeriță: 'Nu am mai avut o relație de trei ani'Skivo toarnă tot! Ce secrete ascunde celebra vloggeriță: 'Nu am mai avut o relație de trei ani'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter