Smiley a dus-o pe Gina Pistol la munte, la final de an. Gata cu secretele, și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor

Publicat pe

După ce timp de peste trei ani și-au ascuns relația, Smiley și Gina Pistol sunt acum din ce în ce mai deschiși în a arăta tuturor ce mult se iubesc. Faptul că blonda a fost plecată trei luni cu filmări la Asia Express a intensificat parcă și mai mult trăirile celor doi, astfel că, aflați zilele acestea într-o vacanță la munte, și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor.

Smiley este extrem de ocupat și foarte rar își găsește timp pentru vacanțe. Însă acest final de an este unul special pentru artist. Pe lângă faptul că la final de decembrie a încheiat un turneu național extenuant, o are, în sfârșit, alături pe Gina Pistol, care s-a întors recent din deplasarea de trei luni în Filipine, unde a filmat pentru Asia Express.

Smiley și Gina Pistol, împreuna la Predeal la finalul lui 2019

Finalul de an îi prinde pe cei doi într-un peisaj de vis, despris parcă din 'Cronicile din Narnia'. Smiley și Gina Pistol au dat o fugă la Predeal împreună cu un grup de prieteni și, de bucurie că sunt din nou împreună, cei doi au lăsat deoparte discreția caracteristică, publicând în social media fotografii de cuplu. Artistul și frumoasa lui iubită blondă s-au jucat ca niște copii în zăpadă, moment pe care nu au ezitat să-l imortalizeze.

De ce și-au ascuns Smiley și Gina Pistol relația timp de trei ani

Timp de trei ani, Smiley și Gina Pistol nu au făcut nicio declarație cu privire la relația lor, deși toate semnele indicau că sunt împreună. Anul acesta au decis să facă publică povestea lor de iubire, Smiley explicând de ce a ales să fie atât de rezervat.

'Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea', a declarat Smiley în Revista Unica.

Smiley a dus-o pe Gina Pistol la munte, la final de an. Gata cu secretele, și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturorSmiley a dus-o pe Gina Pistol la munte, la final de an. Gata cu secretele, și-au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor

Foto: Instagram

Citește și: 2019, anul în care cele mai multe vedete au devenit mame! 19 celebrități din România au născut!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter