Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce blonda s-a întors de la Asia Express. Nu s-au dezlipit unul de altul!

Publicat pe

După ce a lipsit trei luni din țară pentru Asia Express, Gina Pistol s-a întors la timp pentru a-l însoți pe iubitul ei, Smiley, la film. Deși cei doi se afișează extrem de rar împreună, au făcut o excepție pentru una din marile slăbiciuni ale artistului: Star Wars. Cuplul a fost extrem de zâmbitor.

Gina Pistol a fost timp de trei luni plecată din țară, cu filmările la Asia Express. Vedeta s-a întors recent în România, tocmai la timp pentru a-l însoți pe Smiley la avanpremiera unuia dintre filmele lui preferate: Star Wars. Cei doi au fost extrem de zâmbitori la film și extrem de degajați, chiar dacă abia recent au ales cei doi să recunoască public relația care durează deja de circa trei ani. Imaginea care face cât 1000 de cuvinte a fost surprinsă de Click!.

Smiley, declarații despre Gina Pistol

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a fost întrebat dacă s-ar duce la un reality show alături de Gina Pistol contra sumei de un milion de euro.
'Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…
…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi
', a răspuns Smiley.

Foto: Instagram, Click!

Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce blonda s-a întors de la Asia Express. Nu s-au dezlipit unul de altul!Smiley și Gina Pistol, prima apariție după ce blonda s-a întors de la Asia Express. Nu s-au dezlipit unul de altul!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter