Sofia Vergara a pozat complet goală la 45 de ani. Actrița arată incredibil!

Publicat pe

La 45 de ani, actrița Sofia Vergara a pozat complet goală pe coperta revistei Womens Health', trecând peste tabuuri și orice fel de prejudecăți și demonstrând astfel că vârsta nu este decât o stare de spirit.

 

Superba actriță columbiano-americană Sofia Vergara a acceptat, la 45 de ani, să se dezbrace fără niciun fel de complexe pentru revista Womens Health', pentru care a realizat pictorial fabulos.  În timpul ședinței foto, Sofia a spus că este mândră de cum arată la 45 de ani. „Iată o femeie de 45 de ani care este în stare să-și arate trupul! Nu e ca înainte, când doar fetele tinere ajungeau pe coperta unei reviste.' Cu toate acestea, actrița a inistat asupra faptului că ea dorește să arate de vârsta ei, nu mai tânără, fiindcă e absurd să te gândești că ai mai putea arăta ca la 20 de ani…

Citește și: Mihaela Rădulescu împlinește azi 48 de ani. Diva sărbătorește în pași de dans

Și totuși, Sofia Vergara nu a avut o viață lipsită de responsabilități nici în tinerețe. Actrița e o femeie care la 18 ani era măritată și  la 20 devenise mamă, iar în spatele zâmbetului său larg și a privirii luminoase nimeni nu ar bănui că se află supraviețuitoarea unui cancer tiroidian. Toate acestea ne dovedesc că, în spatele aparentei fragilități, se află o luptătoare, o femeie puternică. Acum, actrița are un fiu de 25 de ani, un soț superb (din 2015 este căsătorită cu Joe Manganiello, 40 de ani) și o avere, în 2016, estimată la 43 de milioane de dolari, ceea ce o face să fie cel mai bine plătită actriță de televiziune la ora actuală.

Citește și: Andra se relaxează într-o vacanță de vis cu familia, în Grecia. Așa arată vedeta în costum de baie!

Înainte de a se dezbrăca pentru shooting, actrița s-a uitat la alte fotografii ce înfățișau nuduri, pentru a învăța cum să-și acopere faimoasele curbele și a constatat amuzată: „Toate sunt modele înalte care-și acoperă sânii cu un singur braț. Dar eu abia reușesc să-mi acopăr sânii cu ambele brațe – eu port 32 triplu D', a spus ea. „Sânii mei sunt adevărați și am născut un copil. Dacă îi strâng în palme, nu reușesc să-mi acopăr nici măcar sfârcurile!'. În ciuda tuturor acestor „incoveniente', Sofia s-a descurcat excelent, iar pictorialul a fost unul de senzație. Actrița a recunoscut însă că face sport de 3-4 ori pe săptămână, deși nu prea se dă în vânt, dar nu-și poate refuza nici soțul, care i-a amenajat o sală acasă. Faptul că se ține de exerciții, chiar dacă o face doar la îndemnul antrenorului personal, se vede, pentru că Sofia are un trup extrem de tonificat.

 

 

 

Sofia Vergara a pozat complet goală la 45 de ani. Actrița arată incredibil!Sofia Vergara a pozat complet goală la 45 de ani. Actrița arată incredibil!

Chiar dacă a recunoscut că nu-și dorește să fie un model cu un corp perfect și că pentru ea nu este important să aibă mușchi sau un abdomen plat, Sofia Vergara are totuși un secret… Actrița a dezvăluit că este întotdeauna impecabil îmbrăcată – chiar și acasă –, iar aceasta este una dintre calitățile pe care soțul ei i le apreciază cel mai mult. Cuvintele lui Joe – Îmi place că ești întotdeauna foarte bine pusă la punct' – ar trebui să le auzim mai des, noi, femeile, de la cei din jur și mai ales să conștientizăm că o ținută impecabilă se construiește întotdeauna din interior și, cel mult, se lustruiește' la sală…

 

Oana Pantazi

Foto: Womens Health', Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter