Solistul de la Bosquito se însoară, la 8 ani de la divorț! Cine este iubita lui Radu Almășan

Publicat pe

Bat clopote de nuntă în showbiz! Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, se însoară din nou, la opt ani de la divorț! Cine este femeia pe care s-a decis să o ceară în căsătorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Almășan de la Bosquito se însoară din nou! Solistul a decis să facă pasul cel mare la 8 ani de la divorț!

Solistul de la Bosquito, în vârstă de 40 de ani, are o relație serioasă de câțiva ani cu Mădălina Ștefania. Lucrurile par să meargă excelent între cei doi, astfel că artistul a dus relația la un nou nivel.

Solistul de la Bosquito se însoară, la 8 ani de la divorț! Cine este iubita lui Radu AlmășanSolistul de la Bosquito se însoară, la 8 ani de la divorț! Cine este iubita lui Radu Almășan

Radu Almășan a postat recent dovada că și-a cerut iubita în căsătorie: o imagine în care îi oferea partenerei inelul de logodnă. Mădălina a spus „da” cu tot sufletul, astfel că se anunță o nuntă în showbiz. Cel mai probabil evenimentul va fi unul discret, dat fiind că Radu preferă să țin astfel de evenimente departe de ochii curioșilor.

Solistul de la Bosquito a divorțat în urmă cu 8 ani

Radu Almășan a divorțat de Delia în urmă cu 8 ani. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care începuse încă din liceu. S-au mutat pentru o periodă de cinci ani în Statele Unite, însă lucrurile par să nu fi funcționat așa cum sperau ei. Au ajuns la divorț, când nimeni nu se aștepta!

Radu Almășan și Delia au divorțat în timp record: puțin peste un minut. Soția artistului nu s-a prezentat la divorț la acel moment, ci și-a trimis doar avocatul.

La rândul lui, solistul de la Bosquito a întârziat câteva ore și a folosit o intrare secundară la judecătorie, pentru a fugi de camerele de luat vederi.

Citește și: Îți mai amintești de solistul trupei Bosquito, Don Juan-ul anilor 2000?Ce face Radu Almăşan acum și cum mai arată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani!Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre, după 6 ani de relație:„Pentru el, e a doua oară, știe cu ce se mănâncă…'

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea.Primele imagini cu burtica de gravidă: 'Surpriză!'

Solistul de la Bosquito: „Sunt un om norocos”

La acel moment se vorbea chiar despre o altă prezență feminină în viața cântărețului. Ar fi fost vorba despre o tânără pe nume Oana, însă relația lor nu ar fi mers. Astfel, la divorț, Radu Almășan a fost întrebat dacă are în plan să se însoare din nou.

'Veți afla când va fi cazul. Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete', declara Radu Almășan la divorț.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter