Sora Andreei Tonciu a ajuns de nerecunoscut. Lorena și-a pus silicoane și și-a operat nasul

Publicat pe

Pe Andreea Tonciu o cunoaște toată lumea, însă sora ei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Lorena Tonciu a ajuns de nerecunoscut, după ce a apelat de mai multe ori la medicul estetician.

Andreea Tonciu și sora ei au o relație foarte bună, iar cele două ies împreună în oraș și merg împreună chiar la medicul estetician. Lorena a vrut să-și facă mai multe modificări estetice, iar rezultatele au făcut-o să fie de nerecunoscut.

Anul acesta, Lorena a terminat liceul și a promovat examenul de Bacalaureat. Sora Andreei Tonciu s-a descurcat bine și a reușit să ia 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie.

În urmă cu un an, Lorena Tonciu a ajuns pentru prima dată pe mâna medicului estetician, în Turcia. Sora Andreei Tonciu a mers la clinica din străinătate, acolo unde și vedeta a ales să se opereze la nas. Lorena Tonciu și-a operat nasul, și-a pus silicoane și și-a pus acid hialuronic în buze. Tânăra este transformată total și nu mai seamănă deloc cu cea care apărea la TV în urmă cu câțiva ani. Imaginile cu Lorena Tonciu vorbesc de la sine.

Sora Andreei Tonciu și-a pus silicoane recent, iar vedeta a însoțit-o la spital. Lorena se bucură și de o viață de lux, așa cum spune ea pe rețelele de socializare. Tânăra conduce o mașină de zeci de mii de euro și se răsfață numai prin locuri de lux.

FOTO: Instagram

Sora Andreei Tonciu a ajuns de nerecunoscut. Lorena și-a pus silicoane și și-a operat nasulSora Andreei Tonciu a ajuns de nerecunoscut. Lorena și-a pus silicoane și și-a operat nasul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter