Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună. Ce rețetă au pregătit

Publicat pe

Sorin Bontea a avut mare încredere în Ionuț Belei încă de când i-a oferit cuțitul de aur la Chefi la cuțite. Concurentul nu l-a dezamăgit și l-a făcut mândru pe celebrul bucătar, câștigând sezonul 8 al emisiunii. Acum, cei doi au făcut o echipă excelentă în bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea și Ionuț Belei au intrat amândoi în bucătărie și au pregătit un preparat delicios. Cei doi au făcut o echipă pe cinste și au pregătit o rețetă de Stroganoff de pui, reinterpretată. Chiar dacă au râs și au glumit, Ionuț Belei și Sorin Bontea nu au uitat de preparatul lor și nu și-au neglijat îndatoririle de bucătari iscusiți.

Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună. Ce rețetă au pregătitSorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună. Ce rețetă au pregătit

La un moment dat, rolurile de învățăcel și mentor s-au inversat, iar Ionuț Belei i-a oferit sfaturi prețioase lui Sorin Bontea pentru preparatul lor și chiar i-a arătat cum obișnuiește să facă mâncarea în Ardeal.

Citește și: Cătălin Scărlătescu l-a făcut să plângă pe Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite.„A fost de departe cel mai…'

Citește și: Piticu de la Simplu, tată pentru a doua oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Alina și Ilan Laufer, prima fotografie cu gemenii.Au ieșit în parc

Citește și: Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram:„Mi-e dor de…'

Sorin Bontea și Ionuț Belei, echipă în bucătărie

Sorin Bontea a ascultat cu atenție tot ce a avut să-i spună Ionuț Belei. Celebrul bucătar este mai mult decât mândru de fostul său concurent, care i-a adus victoria în sezonul trecut al emisiunii Chefi la cuțite.

Cei doi au făcut o treabă excelentă în bucătărie. Nici nu se putea altfel, având în vedere că cei doi au trecut de la relația de mentor-concurent la una de prietenie. Pe lângă frumoasa prietenie care s-a născut între ei, tânărul bucătar îi poartă și un mare respect juratului de la Chefi la cuțite.

Rețeta de paste nu a fost deloc complicată. Totul a fost gata în doar câteva minute. În plus, rezultatul a fost excepțional, iar farfuria realizată de Sorin Bontea și Ionuț Belei arăta extrem de delicios.

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite

Ionuț Belei s-a bucurat de simpatia multor fani ai emisiunii Chefi la cuțite. Chiar dacă de-a lungul parcursului lui în cadtrul show-ul a mai fost acuzat de aroganță, nimeni nu i-a putut contesta talentul și dragostea pentru bucătărie.

Cu multă muncă și ambiție, Ionuț Belei a ajuns în finala sezonului 8 Chefi la cuțite alături de Roxana Blenche și Maria Șandru. Tânărului nu i-a venit să creadă când a fost desemnat câștigător, astfel intrând în posesia cecului în valoare de 30.000 de euro.

În finala sezonului trecut a avut loc și o premieră pentru Cătălin Scărlătescu. Acesta nu a avut niciun om în finală, dar a afirmat la acel moment că nu este trist din pricina acestui lucru.

Dragii mei, e prima dată în 8 sezoane când nu am om în finală și nu sunt supărat. Am lăudat farfuriile voastre, ale tuturor. Vă spun că talentul nu se cumpără, se dobândește. E datoria noastră și a vostră să împingem gastronomia de la evoluție la revoluție’, spunea atunci Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter