Sosia Vioricăi Dăncilă, dezvăluire șocantă. Irene Boclincă, câștigătoarea ”iUmor”, s-a născut cu un defect

Publicat pe
Sosia Vioricăi Dăncilă, dezvăluire șocantă. Irene Boclincă, câștigătoarea 'iUmor', s-a născut cu un defectSosia Vioricăi Dăncilă, dezvăluire șocantă. Irene Boclincă, câștigătoarea 'iUmor', s-a născut cu un defect

A făcut senzație parodiind-o pe Viorica Dăncilă la 'iUmor', dar, ca mulți comedianți, simpatica Irena Boclincă ascunde un secret trist. Aceasta a vorbit recent despre trecutul ei neștiut și despre problemele de sănătate ireversibile cu care s-a născut.

A distrat o țară întreagă pardodiind-o pe Viorica Dăncilă la 'iUmor', însă Irena Boclincă, blonda care face săli întregi să izbucnească în hohote de râs, ascunde un destin trist. Așa cum a recunoscut pentru 'Taifasuri', simpatica blondă de 38 de ani, care a donat cei 20 000 de euro primiți după ce a câștigat 'iUmor' (Antena 1), era să moară la naștere.

Secretul lui Irena Boclincă. Are un defect fizic din naștere

'Am să vă spun un mic, mare secret. Eu m-am născut cu un defect şi din această cauză nu am putut o perioadă să fac actorie. Am venit pe lume prin cezariană, cu faţa în sus şi medicul, când a făcut incizia, mi-a atins nervul de la ochiul stâng. În consecinţă, nu văd absolut deloc cu el. Prima dată am făcut Şcoala de asistente medicale, pentru că estetic nu puteam să fiu pe scenă. Dar acum s-a rezolvat problema din punctul ăsta de vedere. Pregătirea mare pentru viaţă am făcut-o când am scăpat de sub aripa mamei şi am plecat la cămin. Acolo m-am dat cu capul de pereţi şi m-am trezit la realitate. Bine, eram aproape de casă şi mă duceam în fiecare săptămână, aşa că nu am simţit depărtarea şi greutatea. După ce am absolvit, m-am dus la Chişinău să lucrez. Doar că nu-mi plăcea şi veneam mereu acasă plângând. Iniţial am fost la secţia ORL, unde se făceau şi intervenţii chirugicale, apoi m-am transferat la preşcolari, dar tot nu mi-a plăcut. Simţeam că nu acesta e drumul meu. Aşa că le-am spus părinţilor că vreau să dau la Teatru, m-am pregătit, am susţinut examen şi am intrat la actorie, a declarat Irena Boclincă pentru 'Taifasuri'.

Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Ramona Olaru refuză să divorțeze. Asistenta TV îl iubește prea mult pe soțul ei: 'Eu nu vreau'

Cum arată Flavia Mihășan la 10 zile după ce a născut. Nu are probleme cu kilogramele în plus

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter